Щоб красиво фотографувати, не потрібно бути професійним фотографом і мати дорогу камеру. iSpace переконаний: для ефектних знімків достатньо iPhone і базових знань, як з ним поводитися. Щоб навчити вас закарбовувати цінні моменти на смартфон, ми регулярно проводимо безкоштовні майстер-класи.

Один із них – “Мобільна зйомка, обробка фотографій”, який пройшов 29 липня в Одесі, поруч із простором iSpace на вулиці Дерибасівська, 27. Спікером стала професійний фотограф Олена Попова, котра віртуозно знімає на iPhone.

Майстер-клас відвідали понад 40 осіб. Під керівництвом експерта учасники розібрали функції та можливості камери iPhone, а також дізналися, що потрібно налаштовувати для wow-результату. А потім закріпили отримані навички на практиці.

Олена Попова розповіла учасникам:

  • як вибудовувати композицію кадру. Наприклад, як краще розміщувати об’єкти і ловити ракурс таким чином, щоб знімок вийшов гармонійним;
  • як налаштовувати камеру iPhone залежно від бажаного результату;
  • як за допомогою світла можна підкреслити об’єм і форму предметів у кадрі;
  • як правильно поєднувати кольори на фото. Теорія кольору;
  • обробка знімків за допомогою вбудованих додатків на iPhone.

Цей майстер-клас розрахований на тих, хто хоче навчитися знімати ефектні фотографії, які буде цікаво розглядати. Які передають настрій і погляд автора. Навчіться цього і ви – приходьте на безкоштовні майстер-класи  iSpace в Україні.

Анонс заходів можна дізнатися на нашому сайті та в Instagram – підписуйтесь, щоб не пропустити!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *