Досвідчені користувачі знають, що для перемоги в грі важлива будь-яка дрібниця, включно з клавіатурою, гарнітурою, мікрофоном і навіть килимком для миші. Ідеальні аксесуари для геймерів допомагають занурюватися у віртуальні світи з головою, і в iSpace якраз є такі рішення. Розповідаємо, що стане в пригоді і кіберспортсмену, і новачку.

Фантастично точні та швидкі мишки

Уся периферія важлива, але ігрова мишка – особливо. Зокрема коли плануються “тяжкі катки” в шутерах, і цінна кожна мілісекунда. Добре, якщо аксесуар матиме топовий сенсор із високою роздільною здатністю, який не зривається на різких поворотах, а також свободу від дротів і тривалий час автономної роботи. Наприклад, Logitech G502 X LIGHTSPEED — останнє доповнення до легендарної лінійки та одне з найкращих рішень на ринку. Це та сама бездротова ігрова мишка, яка витримує до 140 годин без підзарядки. Можна регулювати оптичну роздільну здатність і швидкість руху, що ідеально для кіберспорту. А 13 програмованих кнопок дають змогу провести налаштування периферії, щоб грати з максимальним комфортом.

Клавіатури, які можна налаштувати під себе та гру

Механічна ігрова клавіатура з програмованими кнопками – справжній must have для геймера. При цьому ви можете вибрати як дротову, так і бездротову версію – сучасні технології забезпечують ідеальний зв’язок між пристроями. Найпопулярнішими розкладками вважаються моделі на 75% і 80% (TKL, без нампада, стрілок і F-ряду), як у LOGITECH G Pro X 60 Lightspeed Wireless Gaming,— більше місця залишиться для миші. Але головне – це софт, який дає змогу налаштувати підсвічування, перепризначити клавіші, зробити шари під конкретні ігри тощо. Змазані стабілізатори зі світч-падами роблять нічні битви максимально тихими.

Гарнітури, в яких чути навіть найменший шерех

Навушники для геймерів не обов’язково мають бути дорогими. Але їхнє пряме завдання – занурювати в атмосферу гри, дати можливість почути, звідки підкрадається противник, забезпечувати комфорт під час багатогодинної баталії. Гнучкий мікрофон виготовлений таким чином, щоб пригнічувати фонові шуми навколо гравця і зробити його голос максимально чітким і гучним. А спеціальні додатки допомагають перевіряти стан батареї, налаштовувати еквалайзер, перемикати режими тощо. Наприклад, у бездротових навушників для геймера LOGITECH G435 Lightspeed Wireless Gaming Black відмінні показники звуку, а сам аксесуар протримається без підзарядки до 14 годин.

Забудьте про болі в шиї та спині

У хорошому кріслі для геймерів 6-8 годин пролетять непомітно, а ознак втоми як не бувало. Спинка робиться анатомічною, щоб підтримувати ділянки попереку і шиї, йде в комплекті з регульованими підлокітниками і додатковими функціями: підставкою для ніг, підстаканником, кишенею для дрібниць, функцією вібромасажу, вбудованим звуком і навіть системою охолодження. Ви точно забудете, що таке біль у спині або шиї, спека або дискомфорт, якщо гратимете в кріслах Canyon або Lorgar.

Все, що потрібно для геймерів, є в магазинах iSpace. Ще більше товарів дивіться тут. А якщо хочете перевірити, як працює мишка, клавіатура, навушники або наскільки комфортно сидіти в кріслі, то приходьте і підключайте периферію до одного з ноутбуків Apple для геймерів, щоб оцінити їхню роботу на практиці.

 

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *