Напередодні новорічних свят все ми традиційно складаємо список того, що хотіли б виявити під ялинкою наші близькі й ми самі. Право ж, ну яка користь від чергової бездушної статуетки? Подарунок повинен бути корисним і викликати непідробну радість.

Ну а щоб голова не паморочилася, iSpace підготував для вас великий гайд. Сьогодні ми розповімо, який можна зробити подарунок студентам. І, забігаючи наперед, скажемо, що це будуть тільки найсвіжіші продукти. Нещодавно ми ще поділилися ідеями подарунків для програмістівдизайнерів і фотографів, а також справжніх фанатів Apple-техніки. З нами ви потрапите прямо в яблучко!

iPhone XR 64 Гб

У 2018 році Apple випустила модель, яка виявилася більш доступною, ніж флагмани, але при цьому відповідала їм за багатьма ключовими параметрами. Так, мова йде саме про нього – iPhone XR.

Смартфон виявився вельми продуктивним: розробники забезпечили його чіпом A12 Bionic з шістьма ядрами – двома високопродуктивними і чотирма енергоефективними, а також чіпом з штучним інтелектом Neural Engine. Звичайно, він підтримує і Face ID.

Сенсорний 6,1-дюймовий дисплей, а також 12-мегапіксельна основна камера і 7-мегапіксельна фронтальна сильно знадобляться в повсякденному використанні – в кінці кінців, треба ж робити пам’ятні селфі з одногрупниками і фотографувати конспекти пропущених лекцій?

Нарешті, найголовніший аргумент: iPhone XR довго тримає заряд. І нехай вас не бентежать заявлені виробником цифри (2 716 мАг звучать трохи скромно). Досвід реальних користувачів говорить про те, що смартфон легко витримує добу, а в деяких випадках – і того більше.

В iSpace зараз діє приваблива пропозиція: при покупці iPhone XR з 64 Гб внутрішньої пам’яті ви отримуєте вигоду в розмірі 3 000 гривень, смартфон стане вашим за 17 799 гривень.

Бездротові навушники AirPods 2-го покоління в зарядному футлярі стануть порятунком для тих, хто все ще слухає музику через дротові навушники і постійно плутається в них. Ретельно продуманий дизайн, кристально-чистий звук, передові технології і до 5 годин відтворення аудіо – все, що вам потрібно знати про ці крихітки.

Загартоване скло iLera Tempered Glass Invisible 3D стане в нагоді будь-якому власникові iPhone XR. Воно виготовлене з якісних японських матеріалів і має найвищий рівень захисту екрану. Скло настільки тонке, що нагадує, скоріше, плівку. Саме тому його практично не видно, воно не додає смартфону товщини. Але якщо раптом смартфон впаде, екран залишиться цілий і неушкоджений.

Але скло захищає тільки передню панель смартфона, а що щодо задньої? Нагадаємо, що iPhone XR – скляний з усіх боків. Чохол Speck Presidio Grip зроблений з ударостійкого полікарбонату. Його зовнішній шар – жорсткий і захищає від ударів. А внутрішній – м’який і амортизує при падіннях, захищаючи скляний корпус. На тильній стороні також є гумові елементи, завдяки яким чохол не вислизне з рук.

У століття сучасних технологій мало хто користується провідною зарядкою. Бездротовий зарядний пристрій Satechi Wireless Charging зручніший у користуванні. Досить покласти девайс на цей стильний алюмінієвий пристрій і дочекатися, поки акумулятор повністю зарядиться. До речі, про це повідомить LED-індикатор: його колір зміниться з синього на зелений. Док-станція сумісна з усіма моделями, молодше iPhone 8.

iPhone XR 128 Gb

Смартфон з внутрішнім сховищем на 128 Гб знадобиться тим, хто не звик користуватися «Хмарою» і зберігає всі свої документи, фотографії, музику та інше в медіатеці. А 3 Гб оперативної пам’яті дозволять ще й в ігри пограти. Тому якщо вам необхідний досить компактний і продуктивний смартфон, придивіться до iPhone XR 128 Гб.

Крім того, в період новорічних свят iSpace робить всім своїм покупцям вигідну пропозицію: 19 499 гривень замість 22 499 гривень.

Apple Watch 3 38 mm

Студентам завжди не вистачає часу на заняття, сон і відпочинок, але з появою Apple Watch Series 3 все зміниться. Вони допоможуть налагодити режим, бути активним, завжди залишатися на зв’язку, а також замотивують на нові досягнення!

Для тих, хто займається спортом, розумний годинник і зовсім стане незамінним помічником. Годинники відстежують показники тренувань, контролюють пульс, з їх допомогою можна зв’язатися з Siri і навіть слухати музику, синхронізуючи плейлисти на інших iOS-пристроях.

І не варто боятися втратити їх: застібка pin-and-tuck надійно фіксує ремінець, який зроблений з фтореластомера і відрізняється дивовижною м’якістю і неймовірною міцністю. Вода їм теж не страшна, можете сміливо плавати в басейні або мити посуд, не знімаючи їх.

Якщо ви чекали слушного моменту купити Apple Watch Series 3 38 mm – саме час зробити це прямо зараз. В iSpace діє промо-ціна: 5 799 гривень з вигодою від первісної вартості в розмірі 1 700 гривень.

Apple Watch 3 42 mm

Ця модель годинника відрізняється від попередньої хіба що розміром дисплею. Apple Watch отримали ще й екран 42 мм. У той час як 38 мм більш мініатюрні і вузькі, 42 мм ідеально будуть виглядати на чоловічій руці.

Не відкладайте покупку в довгий ящик і купуйте Apple Watch 3 42 mm за вигідною вартістю – за 6 799 гривень.

MacBook Air 13″

Прекрасним поповненням у вашій Apple-родині може стати MacBook Air з діагоналлю 13,3 дюйма. Затишні вечори можна проводити за переглядом барвистих фільмів на дисплеї Retina з технологією True Tone. Тут варто відмітити чіп 10-го покоління Intel Core i3 і графічний професор Intel Iris Plus Graphics, завдяки якому ви зможете використовувати Mac і як інструмент для навчання. А його акумулятора вистачить на цілий день автономної роботи.

В iSpace зараз діє вигідна пропозиція на покупку MacBook Air 13″, а саме 29 999 гривень замість 37 999 гривень.

Папка-чохол Incase Icon Sleeve в темно-сірому кольорі стане в нагоді власникам MacBook Air або Pro з діагоналлю 13 дюймів. Елегантний і практичний аксесуар, виготовлений з поліефірного матеріалу Woolenex. Він відрізняється високим ступенем зносостійкості і водовідштовхувальними властивостями. Бампер з екологічно чистого EVA спрацює як амортизатор при падінні, а всередині ноутбук буде під захистом обробки зі штучного хутра. Ну а завдяки боковому клапану з вбудованими магнітами, ви зможете швидко і легко дістати Mac з чохла.

Сумка Crumpler Shuttle Delight Business Case стане відмінним подарунком для тінейджера, студента або, наприклад, любителя активного способу життя. Вона отримала сміливий дизайн, зручність і простоту в експлуатації. Компанія Crumpler була заснована співробітниками кур’єрської служби в 1995 році в Австралії, і саме тому для виготовлення сумок і рюкзаків використовуються тільки зносостійкі міцні матеріали. З такою сумкою хоч на навчання, хоч в подорож!

Кабель Belkin Audio 3.5 mm + Charge RockStar дозволить слухати музику за допомогою навушників з роз’ємом 3,5 мм в той час, поки iPhone заряджається на максимальній швидкості. Його можна використовувати де завгодно: вдома, в офісі або в машині.

Крім того, адаптер підтримує синхронізацію для передачі музики або фотографій на MacBook, і навпаки. Belkin розробила його спеціально для iPhone, тому все сертифіковане у відповідності зі специфікаціями Apple – Belkin Audio гарантує чистий і чіткий звук.

Що б ви не обрали зрештою, не забувайте про те, що найголовніше при виборі подарунка – робити це з душею!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *