Напередодні новорічних свят всі ми традиційно складаємо список того, що хотіли б знайти під ялинкою наші близькі і ми самі. Право ж, ну яка користь від чергової бездушною статуетки? Подарунок повинен бути корисним і викликати непідробну радість.

Ну а щоб голова не паморочилася, iSpace підготував для вас великий гайд. Сьогодні ми розповімо, який можна зробити подарунок справжньому фанату Apple-техніки. І, забігаючи наперед, скажемо, що це будуть тільки найсвіжіші продукти. Нещодавно ми ще поділилися ідеями подарунків для програмістів, а також дизайнерів і фотографів. З нами ви потрапите прямо в яблучко!

MacBook Air 13”

Встояти перед 13-дюймовим MacBook Air просто неможливо. Його начинка дійсно вражає! Це найтонший, легкий і безшумний ноутбук з новим чіпсетом Apple M1. Завдяки революційним розробкам швидкість процесора MacBook Air збільшилася в 3,5 рази! Та й термін служби батареї у цій моделі найтриваліший в лінійці Air. Такому подарунку зрадіє будь-який шанувальник техніки Apple.

Напередодні Нового року в магазинах iSpace діє спеціальна пропозиція: MacBook Air на М1 доступний за 36 499 гривень.

Що подарувати фанату Apple 1 | iOn.ua

Картрідер Satechi Aluminum виручить в той момент, коли вам необхідно отримати доступ до SD і Micro SD-карт. Користуватися ними можна одночасно. Крім того, пристрій має порт USB-C 3.0.

Переміщатися з Mac без сумки хоч і можна, але все ж незручно і дуже ризиковано. Тому сумка Sleeve Incase Classic Universal, зроблена з нейлону і оброблена всередині плюшем, стане корисним подарунком для володаря MacBook серії Air або Pro з діагоналлю 13 дюймів. Вона закривається на блискавку з нержавіючої сталі, тому ноутбук не ризикує випадково випасти з відсіку, а замку не страшна корозія в результаті дощу.

Тим, хто багато їздить, радимо придивитися до ще більш зручного і надійного варіанту перенесення ноутбуку. Наприклад, дизайнерський рюкзак Moshi Helios Lite стане відмінним «компаньйоном» в поїздці: легкий, водонепроникний, універсальний. І він дуже місткий, в нього помістяться ваші робочі зошити, книги, пляшка з водою. До речі, всередині досить багато дрібних відсіків для канцелярії, кабелів, зарядок, цінних речей і документів.

Що подарувати фанату Apple 2 | iOn.ua

MacBook Pro 13 ”

Краще ніж MacBook Air може бути тільки MacBook Pro. Власний, найпотужніший з коли-небудь створених Apple, 8-ядерний процесор M1, 8 Гб оперативної і 512 Гб внутрішньої пам’яті. Швидкість обробки графіки виросла до 5 разів, а швидкість машинного навчання – до 11 разів. При цьому MacBook Pro дуже економно витрачає заряд: акумулятора вистачить на 20 годин активної роботи. Такий Mac підійде для будь-яких завдань – навчання, офісної роботи, ігор, обробки графіки та відеомонтажу. Загалом, не прогадаєте!

І iSpace знову підготував для своїх клієнтів вигідну пропозицію: зараз MacBook Pro на чіпі М1 можна купити за 46 999 гривень.

Що подарувати фанату Apple 3 | iOn.ua

Всі продукти Apple дозволяють відчути магію, а навушники AirPods Pro дозволяють її ще й почути. Вони автоматично підключаються до iPhone при відкритті чохла. Музика зупиняється, як тільки користувач виймає навушник з вуха. Можна викликати Siri легким дотиком. А працюють вони протягом 24 годин – тільки уявіть!

Деяким користувачам одного монітора для роботи недостатньо. Підвищити продуктивність і рівень комфорту можна, підключивши до Mac другий монітор. Для цього якраз і знадобиться адаптер Satechi Aluminum c USB-C на HDMI 4К. Він виготовлений з алюмінієвого сплаву, що дозволяє передавати сигнал швидко і без перешкод. Завдяки йому на монітор буде транслюватися картинка з високою роздільною здатністю.

Чохол-конверт Native Union Stow Sleeve стане витонченим рішенням для повсякденного захисту Mac. Він виготовлений за тими ж технологіями, що і шкіряні вироби. Stow Sleeve має обробку з полотняної тканини, водонепроникну застібку-блискавку і зручну кишеню для предметів, які користувач хотів би завжди мати під рукою.

Що подарувати фанату Apple 4 | iOn.ua

iPhone 12 mini

Якщо вступати в 2021 рік, то тільки з новим смартфоном в руках! Гарна буде традиція: раз на два роки купувати новий iPhone.

І Apple є що запропонувати вам. Наприклад, недавно компанія вперше випустила міні-версію iPhone. Спеціально для тих, хто втомився від громіздких моделей, в лінійці з’явився мініатюрний iPhone 12 mini. Він акуратно лежить в руці і поміститься в абсолютно будь-яку кишеню одягу. До речі, це ж ідеальний подарунок ще й для дітей: як правило, члени однієї сім’ї хочуть залишатися на одній платформі, а великі смартфони важкі і незручні для дитячої руки.

Але особливо чудово те, що, обираючи маленький розмір, ви нічим не жертвуєте. Начинка iPhone 12 mini не відрізняється від iPhone 12. Інноваційний OLED-дисплей, найпотужніший і найшвидший процесор A14 Bionic, здвоєна камера на 12 Мп з режимом нічної зйомки – як бачите, mini не поступається флагману.

І напередодні Нового року iSpace пропонує купити iPhone 12 mini з пам’яттю 64 Гб за промо-ціною 25 999 гривень з вигодою 4 000 гривень.

Що подарувати фанату Apple 5 | iOn.ua

Бездротові навушники AirPods 2-го покоління в зарядному футлярі стануть порятунком для тих, хто все ще слухає музику через дротяні навушники і постійно плутається в них. Ретельно продуманий дизайн, кристально-чистий звук, передові технології і до 5 годин відтворення аудіо – все, що вам потрібно знати про ці малятках.

Док-станція Belkin Charge + Sync iPad Express Dock – це девайс для справжніх фанатів техніки. Можна підключити станцію до комп’ютера, зручно поставити смартфон на зарядку, при цьому мати до нього швидкий доступ. Док-станція сумісна з більшістю чохлів, тому не доведеться знімати його з iPhone. Крім того, вона, адже призначена для зарядки й синхронізації не тільки iPhone, але також iPad, iPad mini та iPod нового покоління.

Чохол Apple Clear Case розроблений спеціально для нової бездротової магнітної зарядки MagSafe. Він зроблений з полікарбонату і прекрасно захистить iPhone від подряпин, пилу і пошкоджень.

Що подарувати фанату Apple 6 | iOn.ua

iPhone 12

Якщо порівнювати iPhone 12 й iPhone 12 mini, то різниця між смартфонами тільки в розмірі. І в ціні, звичайно. В іншому вони абсолютно ідентичні. Тому при покупці варто відштовхуватися лише від відчуттів комфорту. Скажімо одне: читати або, наприклад, дивитися фільми набагато зручніше буде на iPhone 12. Та й ціна на iPhone 12 64 Гб зараз дуже приємна: 27 999 гривень з вигодою від початкової ціни в розмірі 6 000 гривень.

Що подарувати фанату Apple 7 | iOn.ua

Бездротові навушники здаються не такою вже і потрібною покупкою рівно до того моменту, поки ви не відчуєте їх у справі. Після цього ви ніколи не зможете користуватися дротовими – це надто незручно. Beats Solo 3 Wireless видають бездоганний об’ємний звук протягом 40 годин. Але навіть якщо користувачеві цього раптом не вистачило, завдяки технології Fast Fuel всього за 5 хвилин можна зарядити навушники на цілих 3 години!

Крім того, через Beats Solo 3 можна відповідати на дзвінки, «спілкуватися» з Siri, управляти музикою і гучністю. А система звукопоглинання ізолює всі зовнішні шуми й залишить вас наодинці з улюбленою музикою.

Часом все, що необхідно власнику iPhone, це красивий і надійний захист його девайсу. Чохол Apple Leather Case – ідеальний варіант, адже він до всього іншого ще і сумісний з новою магнітної зарядкою MagSafe. Крім того, аксесуар ненав’язливо підкреслить статус свого володаря.

Ще один варіант прийнятного за ціною подарунка до новорічних свят – адаптер змінного струму Apple USB-C. Його потужність 20 Вт дозволяє швидко і безпечно заряджати пристрої, оснащені портом USB-C. Ми рекомендуємо використовувати адаптер у зв’язці з iPad Air, iPad Pro, iPhone 8 і новішими моделями смартфонів. До слова, кабель необхідно буде докупити.

Що подарувати фанату Apple 8 | iOn.ua

iPhone 12 Pro

Для початку розберімося, чому ж Pro-версія відрізняється від звичайної. Все просто: приставка «pro» означає «professional», а значить, такий смартфон більш наворочений.

Наприклад, iPhone 12 Pro зроблений з нержавіючої хірургічної сталі, тоді як звичайна версія – з алюмінію авіаційного класу. Обсяг оперативної пам’яті у Pro версії більше на 2 Гб – тобто 6 Гб. Але найбільш явні відмінності зосереджені в блоці камер: у 12 Pro камера потрійна і до того ж оснащена сканером LIDAR, який сильно стане в пригоді, якщо ви працюєте з додатками доповненої реальності. Оптичний зум в iPhone 12 Pro теж більше – чотириразовий проти дворазового. Крім того, у Pro-версії крутий нічний портретний режим і новий формат знімків Apple ProRAW, що дозволяє під час обробки поста робити з призначених для користувача знімків справжні шедеври. Та й функція запису відео у форматі Dolby Vision HDR в iPhone 12 Pro працює на швидкості 60 fps, а в iPhone 12 – тільки 30 fps.

Загалом, якщо користувачеві потрібні просунуті функції зйомки – iPhone 12 Pro йому точно сподобається!

Ідеальний смартфон за ідеальною ціною: в період різдвяних і новорічних свят iPhone 12 Pro доступний за 39 999 гривень з вигодою від первісної вартості у розмірі 5 000 гривень.

Що подарувати фанату Apple 9 | iOn.ua

Apple створює виключно розумні, стильні та функціональні аксесуари. Але ви ж і так це знали, правда? Сріблястий годинник Apple Watch SE зі спортивним ремінцем білого кольору теж з числа саме таких девайсів. Вони працюють як самостійно, так і в тандемі з іншими iOS-пристроями. Apple Watch подбають про ваше здоров’я і безпеку, ви зможете відповідати на дзвінки, писати повідомлення і навіть слухати улюблені подкасти.

Док-станція ZENS Dual + Watch Wireless Charger – відмінна база для зарядки відразу декількох iOS-девайсів. На панель просто кладуться два смартфони та розумний годинник – і вони тут же починають заряджатися. До речі, станція має спеціальне покриття, щоб девайси нікуди не «вислизнули». Дуже здорово мати таку універсальну зарядку в родині, де кількість смартфонів явно перевищує один пристрій. Zens стане відмінним подарунком, не сумнівайтеся!

А якщо ви в пошуках ідеальної гарнітури для iPhone, то вам потрібні AirPods Pro. У них є захист від води, підтримка Siri, активне шумозаглушення для імерсивного звуку і прозорий режим, щоб чути зовнішній світ. В автономному режимі вони «потягнуть» близько 5 годин відтворення. А по закінченні цього часу на допомогу прийде футляр з вбудованою батареєю, завдяки якій в цілому AirPods Pro будуть в строю протягом 24 годин.

Що подарувати фанату Apple 10 | iOn.ua

iPhone 12 Pro Max

І ось ми дісталися до найбільшого, дорогого і найсучаснішого iPhone у всій лінійці Apple. Начинка така ж, як і в iPhone 12 Pro – скажімо відразу. Але його відмінність не помітити складно: смартфон дуже великий, діагональ його дисплея становить 6,7 дюйма. Різниця з попередньою моделлю 11 Pro всього пара міліметрів, але в новому дизайні прямі не згладжені грані, внаслідок чого він відчутно збільшився.

На нього круто фотографувати, знімати відео, читати й дивитися – годі й казати. Якщо ви створюєте контент для свого блогу чи інших проєктів, то потужнішим апарату вам не знайти! Просто при покупці потрібно бути готовим до того, що впоратися з iPhone 12 Pro Max однією рукою не вийде, як і вмістити його в кишеню брюк.

Зараз є унікальна можливість купити в iSpace iPhone 12 Pro Max за 43 999 гривень з вигодою в розмірі 6 000 гривень.

Що подарувати фанату Apple 11 | iOn.ua

Док-станції стрімко підкорюють ринок, тому в нашому каталозі є ще одна модель, безумовно гідна вашої уваги. Індукційний зарядний пристрій Apple MagSafe. Невеликий аксесуар, але дійсно дуже зручний. Ви просто кладете iPhone, і він починає заряджатися. Правда, рекомендується використовувати оригінальний адаптер живлення USB-C потужністю 20 Вт, який потрібно буде додатково докупити.

Ну а іноді все, про що мріє власник iPhone, це всього лише якісний чохол, який стане для нього надійним захистом від пилу, бруду, подряпин і падінь. Apple with MagSafe в красивому сливовому кольорі впорається з цією місією ще й стильно. Зовнішня силіконова поверхня викликає дуже приємні тактильні відчуття, всередині – підкладка з мікрофібри. Магніти, вбудовані в чохол і в сам iPhone 12 Pro Max, точно збігаються. Завдяки цьому, смартфон ні при яких обставинах не «вистрибне» з чохла. Ну а щоб поєднати iPhone 12 Pro Max з новою бездротовою зарядкою MagSafe, знімати чохол не потрібно, звичайно: просто покладіть iPhone на зарядну панель і займайтеся своїми справами.

Бездротові навушники JBL E65BTNC привабливі своїм дизайном, якісними матеріалами та фірмовим для JBL звуком. Мають активне шумозаглушення і можливість перемикатися між двома пристроями. Навушники бездротові, але в комплекті є кабель в тканинній оплатці з захистом від сплутування та однокнопковий пульт. Акумулятор розрахований на 24 години роботи в режимі Bluetooth без шумозаглушення, а щоб повністю зарядити його досить двох годин. JBL E65BTNC легко складаються, тому їх зручно брати з собою.

Що подарувати фанату Apple 12 | iOn.ua

Що б ви не вибрали, не забувайте про те, що найголовніше при виборі подарунка – робити це з душею!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *