Затишок – це не тільки килими на підлозі і кіт у кріслі. Це ще й речі, які роблять життя простіше: наприклад, техніка, яка швидко і без гальм робить те, заради чого ви її купили. Знайти таку за адекватну ціну – велика удача, але сьогодні ми розповімо про бренд, якому можна довіряти.

Власникам продуктів Apple пощастило: вони користуються технологічними девайсами, які служать вірою і правдою роками. Навіть у 2021 році можна зустріти людей з iPhone 5s – моделлю 2013 року. А ще Apple приділяє велику увагу якості сторонніх аксесуарів. Купуючи кабель або зарядку з MFI-сертифікацією, ви можете бути впевнені: ці пристрої пройшли всі тести і відповідають величезному переліку вимог Apple- від статусу компанії до якості виробництва.

Каліфорнійський бренд Satechi офіційно співпрацює з Apple, а його продукти можна знайти на офіційному сайті компанії і в Apple Store по всьому світу. Фірма виробляє аудіотехніку, адаптери, клавіатури, зарядні станції, аксесуари та інші продукти, завдяки яким ваше життя стане трішки легше. І все це за доступну ціну.

Як все починалося

У сонячному Сан-Дієго в 2005 році. Satechi був одним з перших брендів побутової електроніки, який розробив і реалізував продукцію Type-C. З тих пір компанія стала лідером в галузі, а її експертність підтверджується безліччю нагород. Розробники Satechi вважають: щоб відповідати швидко мінливому ритму життя, потрібно постійно еволюціонувати самим. І тому роблять упор на інновації, які спрощують багато повсякденних речей.

Абсолютно неважливо, далекі ви від технологій або є професіоналом – починаючи користуватися продуктами Satechi, ви вже не уявляєте, як жили без них раніше.

Стиль і функціональність

Пристрасть бренду – стиль і функціональність. Тому всі продукти Satechi поєднують обидві ці якості. Кожен девайс розроблений з урахуванням потреб покупця і виготовлений з міцних матеріалів: алюмінію, екокожі та інших.

В оформленні бренд дотримується того ж принципу, що і Apple – мінімалізму. Плавні лінії, матове покриття, елегантні відтінки: що б ви не вибрали – аксесуари від Satechi ідеально вписуються в середу Apple.

Вражаюча ергономіка

Увагу Satechi до дрібниць можна побачити в будь-якому продукті. Банальний приклад – килимок для миші. Здавалося б, що в ньому може бути надприродного? Його основна функція – забезпечити бездоганне ковзання миші, а в ідеалі – зробити її продовженням вашої руки. Килимок Satechi не просто блискуче справляється з обома завданнями. Завдяки алюмінієвому покриттю він не боїться вологи, не ковзає і не схильний до зносу. А найцікавіше – надтонкий килимок не створює різкого переходу до поверхні столу. А раз немає жорсткого кордону – немає і неприємних відчуттів в області зап’ястя. Навіть якщо ви проводите за комп’ютером по 8 годин на день.

І так з усіма аксесуарами: турбота виробника працює на випередження, запобігаючи ваш дискомфорт.

В Україні купити адаптери, бездротові зарядки, док-станції, кабелі, сумки та інші продукти Satechi з гарантією 1 рік можна в магазинах iSpace.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *