Якщо ви вже стали володарем нового iPhone 12, значить, ви й самі все знаєте. Просто прийміть наші вітання! А ось тим, хто ще тільки дозріває купити чергове покоління смартфонів Apple, ми пропонуємо разом розпакувати цей magic box. Але класичного огляду не чекайте: сьогодні будуть фотографії (багато фотографій!), враження і зовсім небагато технічних характеристик iPhone 12.

Як і раніше, базова модель упакована в білу коробку, а серія Pro – в чорну. На відміну від попередніх смартфонів, нове покоління отримало тонку упаковку.

Розпакування iPhone 12, фото 1 | Інтернет-магазин iOn.ua

З одного боку, це стало можливим тому, що Apple прибрала зі стандартного комплекту навушники EarPods і адаптер живлення. Тепер в коробці тільки сам гаджет, кабель, скріпка і документи.

Розпакування iPhone 12, фото 2 | Інтернет-магазин iOn.ua

Крім того, замість звичної плівки на дисплеї тепер захист у вигляді білого аркуша паперу. Бренд продовжує спроби знизити ризики для екології.

Розпакування iPhone 12, фото 3 | Інтернет-магазин iOn.ua

Впевнені, ви помітили, що за основу розробники взяли популярний дизайн iPhone 4. Зізнатися, не терпілося взяти новий смартфон в руки. Відчуття абсолютно нові: тепер айфон немов впевненіше «сидить» в руці. Все завдяки його прямим граням. До речі, в цій моделі вони матові, а ось в Pro-версії – глянцеві.

Розпакування iPhone 12, фото 4 | Інтернет-магазин iOn.ua

На радість користувачів, дизайнери знайшли нове місце для тексту. Раніше написи займали більшу частину задньої панелі, але в iPhone 12 вони перемістилися на бічну грань.

Розпакування iPhone 12, фото 5 | Інтернет-магазин iOn.ua

У iPhone 12, як і у iPhone 12 mini, п’ять красивих кольорів: білий, чорний, червоний, синій і зелений, більше схожий на фісташковий.

Розпакування iPhone 12, фото 6 | Інтернет-магазин iOn.ua

Грані дисплею стали тонше, екран оснастили технологіями OLED і HDR. Картинка яскравіша, контрастна, а ще відповідає роздільною здатністю 1080.

Найбільш видима відмінність моделей полягає в камері. На задній панелі iPhone 12 розташовано дві камери, iPhone 12 Pro – три і ще сканер LiDAR. Нічний режим тепер є на всіх камерах.

Розпакування iPhone 12, фото 7 | Інтернет-магазин iOn.ua

Відмова від адаптеру в комплекті розробники компенсували появою в екосистемі магнітної зарядки MagSafe, яка також зовсім скоро надійде до нас у продаж. Ідея в тому, що зарядна панель просто примагнічується до задньої панелі пристрою.

Розпакування iPhone 12, фото 8 | Інтернет-магазин iOn.ua

До всього іншого, у цілком собі базовій моделі наявний дуже потужний процесор A14 Bionic – такий же, як у Pro-версії. Завдяки йому смартфон буде буквально літати. Але це нам ще належить перевірити, звичайно.

Розпакування iPhone 12, фото 9 | Інтернет-магазин iOn.ua

Про те, наскільки популярна буде нова лінійка, можна судити вже зараз. Аналітики авторитетної тайванської компанії TF Securities опублікували звіт, з якого стає ясно, що тільки за перші 24 години після старту попередніх замовлень на iPhone 12 і iPhone 12 Pro їх було замовлено майже 2 мільйони штук. Для порівняння: за першу добу передзамовлення на iPhone 11 всіх його моделей укупі було замовлено не більше 800 тисяч штук.

До слова, кількість смартфонів в мережі магазинів iSpace також зникає на очах. Приходьте, тестуйте і радуйте себе покупкою нового смартфону!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *