Неважливо, чи святкуєте ви день святого Валентина чи ні, – це хороший привід нагадати коханим про свої почуття. А ще – обмінятися подарунками. Причому зовсім необов’язково, щоб вони були виконані у формі серця. Свої увагу і турботу можна виразити іншими способами. Наприклад, подарувавши корисний девайс, який по-справжньому обрадує другу половинку.

Щоб вам було легше орієнтуватися у виборі, ми пропонуємо вам відповісти на питання: для вас любов – це:

… Завжди залишатися на зв’язку з коханими.

iPhone 11

iPhone 11 вийшов в 2019 році, але завдяки потужній «начинці» він залишиться актуальним ще мінімум кілька років. «Серце» та «мозок» смартфона – процесор A13 bionic. Робота в популярних додатках з App Store, 3D-ігри – все працює неймовірно швидко і плавно. Ємності акумулятора вистачає на цілий день інтенсивної роботи. Завдяки системі двох камер (ширококутної та надширококутної) ви зможете знімати відео високої якості. І робити соковиті фото навіть при слабкому освітленні, – будь то багаття на березі озера або вечерю при свічках.

Зараз в iSpace діє вигідна пропозиція на iPhone 11 з 64 ГБ внутрішньої пам’яті. Смартфон коштує 21 999 гривень. Ваша вигода – 5000 UAH.

Є безліч девайсів, які захистять ваші гаджети від випадкових ударів і пошкоджень і зроблять роботу з технікою ще досконаліше. Розповідаємо про най-найкращі.

Для нього

– Зарядна станція IOTTIE, 10 Вт. Девайс в формі підставки фіксує телефон під нахилом 65 градусів: можна продовжувати дивитися фільми, грати або працювати навіть під час зарядки. Сумісний з усіма пристроями, що підтримують стандарт QI.

– Захисний чохол UAG Plasma. Стильний бампер з бунтарським характером. Його міцність можна вимірювати військовими габаритами: UAG Plasma пройшов багато тестів і відмінно показав себе в них. Чохол не мажеться, не втрачає колір і не «розношується» з часом.

– INNOCENT Flash FastCharge Lightning Cable 1.5m. Міцний кабель з інноваційною конструкцією. Витримує до 30 000 вигинів і заряджає пристрої на 30% швидше аналогів. У комплект входить невеликий ремінець на липучці, який дозволяє регулювати довжину по своєму смаку.

Для неї

– Чохол MOSHI SuperSkin. Ультратонкий прозорий бампер не приховує дизайн iPhone і захищає його від пилу і пошкоджень. Конструкція бампера з виступами в області камери захищає її від подряпин, а укорочені бортики по периметру дозволяють насолоджуватися безрамковим екраном.

– КабельMoshi Integra з Lightning на USB-A. Стильний аксесуар для тих, хто цінує в речах не тільки практичність, але і естетику. Кабель ніжно-рожевого кольору зроблений з преміум-матеріалів. Він не заплутується, стійкий до стирання і має додатковий захист в точках згину.

– Зарядна станція IOTTIE, 10 Вт. Ніяких проводів: просто покладіть смартфон на підставку, і зарядка почнеться автоматично. Підтримує протокол швидкої зарядки QI.

iPhone 12

Цей смартфон очолює багато добірок найбажаніших подарунків. Причому як для дівчат, так і для чоловіків. iPhone 12 оснащений найшвидшим процесором Apple A14 bionic. Нічний режим на всіх камерах дозволяє відобразити найдрібніші деталі на всіх фото: навіть на Селфі, знятих при слабкому освітленні. А також на iPhone 12 можна знімати, монтувати і дивитися відео в стандарті Dolby Vision. Це універсальний смартфон, можливостей якого вистачає переважній більшості покупців.

Зараз iPhone 12 з 64 ГБ внутрішньої пам’яті коштує від 28 999 гривень. Ваша вигода складе 3000 грн.

Для нього

– Зарядна станція RavPower Dual Fast Wireless Charging Pad. Потужний девайс дозволяє заряджати до двох пристроїв одночасно. При цьому ви можете не замислюватися, чи правильно ви розташували iPhone на панелі: RavPower підтримує зарядку на всіх 360 градусах кіл.

– Чохол LAUT EXOFRAME. Повний захист вашого iPhone в гладкому, матовому корпусі. Протиударний LAUT EXOFRAME складається з двох частин: алюмінієвого бампера і накладки з полікарбонату.

– Зарядний кабель Moshi Integra USB-C (2 м). Кабель з додатковим захистом в точках згину зроблений з довговічних преміум-матеріалів: обплетення – з балістичного нейлону, а оболонка – з авіаційного алюмінію. Витримує більше 10 000 згинань на 180 градусів.


Для неї

– Чохол LAUT EXOFRAME. Прозорий протиударний бампер надійно захищає телефон від пошкоджень, пов’язаних з падінням або ударами. Складається з двох частин: бампера з авіаційного алюмінію і пластикової накладки.

– Кабель Belkin MIXIT ↑ з USB на USB-C. Кабель з високошвидкісною USB-сумісністю дозволяє заряджати і синхронізувати смартфон або планшет з ноутбуком. Завдяки зручному реверсивному роз’єму коннектор можна вставляти в порт будь-якою стороною.

– Зарядна станція IOTTIE USB Тип A, 12 Вт. Бездротовий зарядний пристрій з функцією швидкої зарядки і світлодіодним підсвічуванням. На задній панелі є роз’єм USB-A, призначений для одночасної зарядки ще одного девайсу. Завдяки текстильнійобробці ідеально вписується в робочу і домашню середу.


iPhone 12 Mini

Знахідка для тих, кому набридли великі телефони. Габарити iPhone 12 Mini – 131,5 × 64,2 × 7,4 мм. Компактним девайсом зручно користуватися однією рукою, він комфортно лежить в долоні і легко поміщається в кишені. При цьому в продуктивності він нітрохи не поступається «старшому братові»: у них однаковий процесор A14 bionic, модуль камери, дисплей Super Retina XDR. Можливостей iPhone 12 Mini з лишком вистачає для переважної більшості користувачів.

Вартість новинки стартує від 25 499 гривень.

Для нього

– Бездротовий зарядний пристрій Native Union Dock Wireless Charger. Дозволяє заряджати iPhone як у вертикальному, так і в горизонтальному положенні: надзвичайно зручно, якщо ви дивитеся фільм або працюєте. Панель має неслизьку текстильну поверхню, а в основі – стійка база зі сталі.

– Протиударний чохол LAUT Crystal-X. Надійно захищає ваш iPhone 12 Mini від подряпин, пошкоджень і амортизує при ударах.

– Кабель Spigen Essential C10C1 USB-C – USB 2.0. Метровий кабель чорного кольору від відомого бренду Spigen. Необхідний для зарядки і синхронізації найпопулярніших мобільних пристроїв.

Для неї

– Бездротовий зарядний пристрій Native Union Dock Wireless Charger. Бездротова зарядка з текстильної протисковзкою поверхнею ідеально підходить для домашнього та робочого простору. У комплекті йде 2-метровий кабель в нейлоновомуобплетенні зі стильним фіксатором з натуральної шкіри.

– Чохол NATIVE UNION CLIC CANVAS. Оригінальний бампер з міцного поліуретану з тканинною поверхнею. З усіх боків щільно прилягає до смартфону, захищаючи його від подряпин і виключаючи скупчення пилу і дрібних піщинок між корпусом і чохлом. Завдяки текстильній вставці не ковзає в руці.

– Кабель Belkin USB-C на USB-C, 1.2 м. Міцний, стійкий до стирання кабель практично не піддається зносу. Завдяки алюмінієвому корпусу витримує високі навантаження.

… Завжди вчасно приходити на зустрічі один з одним.

Apple Watch SE: 40 і 44 мм

Розумний годинник вміють відстежувати фізичну активність і розпізнавати тренування, допомагають вести здоровий спосіб життя і контролювати сон. Відповідайте на дзвінки та повідомлення, оплачуйте покупки, перемикайтеся між музикою і впорядковуйте файли – і все це прямо з зап’ястя. А ще у Apple Watch є цікава функція для партнерів – обмін активністю. Ви можете відстежувати прогрес, мотивувати один одного і змагатися за звання чемпіона тижня, просто включивши загальний доступ.

Apple Watch SE доступні в трьох кольорах: «сірий космос», сріблястий і золотистий. Можливі конфігурації – 40 мм і 44 мм. «Молодша» модель зараз коштує 10 299 гривень, а «старша» – 11 399.

Для нього

– Док-станція Belkin Valet Charge Dock для Apple Watch і iPhone. Перша док-станція, оснащена вбудованим зарядним пристроєм для Apple Watch. Зарядка починається миттєво, як тільки годинник стикається з магнітом. Має роз’єм Lightning для iPhone і дозволяє заряджати два девайси одночасно.

– Мережевий зарядний пристрій мульти-USB високої потужності, 2.4A. Корисний девайс для тих, у кого багато гаджетів. Забезпечує максимально можливу швидкість зарядки для всіх девайсів одночасно. Причому абсолютно безпечно: вбудований інтелектуальний чіп визначає тип пристрою, що заряджається і видає оптимальний електричний струм.

– Зарядна станція PRESTIGIO 2 * USB Тип A. Девайс може одночасно заряджати відразу 3 пристрої: AirPods, Apple Watch і будь-яку модель смартфона, що підтримує стандарт Qi. Завдяки прогумованої поверхні, гаджети надійно фіксуються в будь-якому положенні і не ковзають.

– Зарядна станція RAVPOWER 6 * USB, 60 Вт. Потужний пристрій оснащений 6 USB-портами, які можуть живити кілька девайсів. Підтримує Qualcomm QC 3.0 – технологію, що значно прискорює процес зарядки без шкоди для терміну служби акумулятора. Станція захищена від перезарядження, перегріву і короткого замикання.

Для неї

– Док-станція Belkin Valet Charge Dock для Apple Watch і iPhone. Девайс з мінімалістичним дизайном гармонійно впишеться в будь-який інтер’єр. ДозволяєодночаснозаряджатиiPhone іApple Watch.

– Зарядний пристрій Native Union SMART CHARGER INTERNATIONAL. Має два порти USB-A і оснащено технологією Smart-IC. Безпечно і швидко заряджає до двох гаджетів одночасно. В комплекті – міжнародні адаптери для розеток різних типів.

– Магнітна зарядна док-станція SATECHI. Ця елегантна док-станція дозволяє тримати Apple Watch завжди зарядженими. Підходить для всіх розмірів годин і оснащена роз’ємом USB-C.

Для двох

– Силіконовий ремінець INNOCENT. Довговічний силіконовий ремінець, розроблений спеціально для Apple Watch. Гладкий і щільний матеріал витончено облягає зап’ястя і комфортно сидить на руці. А особлива застібка pin and tuck забезпечує зручну фіксацію.

Apple Watch 6: 40 і 44 мм

На відміну від попередньої моделі, новинка 2020 року має вбудований пульсоксиметр для вимірювання рівня кисню в крові. Завдяки додатку «ЕКГ» годинник здатний виявляти ознаки порушення серцевого ритму. А ще Apple Watch 6 відстежують ваші фітнес-показники в спортзалі, басейні або на прогулянці і допомагають вдосконалюватися.

Apple Watch Series 6 доступні в 5 яскравих кольорах і в двох розмірах – 40 і 44 мм. Різниця між ними полягає не тільки в функціоналі, а й у вазі, розмірі дисплея та вирішенні. Зараз діє спеціальна ціна на обидві моделі: 40 мм коштують 13 999 гривень, 44 мм – 14 999. Вигода при покупці – 1200 гривень.

Для нього

– Зарядна станція SATECHI, 7.5 Вт. Бездротовий пристрій спрощує і прискорює процес зарядки, а заодно служить компактною підставкою. Можна одночасно заряджати до трьох гаджетів: Apple Watch Series, AirPods і iPhone. Сумісна з чохлами, товщиною до 5 мм.

– Адаптер живлення Laut Qunit-X2 USB Charger. Мережева зарядка може поповнювати енергією акумулятори одразу 5 пристроїв. Спеціальний чіп Power Accelerator Chip управляє розподілом потужності портів.

– Зарядна станція RAVPOWER 6 * USB, 60 Вт. Підтримка QC3.0 дозволяє істотно скоротити час підзарядки гаджетів. Зручний для підключення відразу декількох пристроїв: є 6 USB портів. А LED індикація завжди показує, що гаджети заряджаються.

Для неї

– Адаптер живлення BELKIN 4USB CHARGER 5.4 A. Забезпечує більшу потужність зарядки на чотирьох USB-портах. Пристрій швидко заряджає відразу два планшета і два смартфона. Для зручності адаптер можна повісити на стіну.

– Док-станціяBELKIN Valet Charge Dock Silver. Процес живлення починається автоматично після зіткнення годинника з магнітом. Може одночасно заряджати два девайса: Apple Watch і iPhone.

– Адаптер живлення Macally Home Charger 61W. Мережевий пристрій з портом USB-C для швидкої зарядки. Корпус зроблений з алюмінію. Можна використовувати для підзарядки будь-яких ноутбуків, планшетів і смартфонів з USB-C.

Для двох

– Тканинний браслет Innocent для Apple Watch. Зроблений з нейлону – м’якого і легкого матеріалу, який відмінно пропускає повітря і відводить вологу. Розмір зручно регулюється за допомогою застібки-липучки.

– Індукційний зарядний пристрій ZENS 2 * USB / Lightning, 10 Вт. Завдяки стильному дизайну і ультратонкої конструкції ідеально підходить як для офісу, так і для дому. Може одночасно швидко заряджати смартфон і Apple Watch. Протиковзке покриття надійно фіксує гаджети на панелі.

… Завжди дарувати особливі подарунки.

MacBook Air

З випуском MacBook Air на чіпі М1 Apple почала нову сторінку в розвитку компактних і потужних машин. 8-ядерний процесор швидко і легко справляється з продуктивними завданнями: наприклад, професійним редагуванням фото, відео та іграми зі складною графікою. MacBook Air працює до 18 годин без підзарядки – довше, ніж попередні моделі. А завдяки дисплею Retina ваші зображення будуть разюче реалістичними.

На честь дня всіх закоханих діє спеціальна пропозиція на MacBook Air М1 з ємністю накопичувача 256 та 512 ГБ. Ціна: від 32 999 гривень замість 37 999.

Для нього

– Чохол-накладка LAUT HUEX. Ультралегкий і стильний захист для MacBook, зроблена з полікарбонату і гуми. Вбереже пристрій від ударів, подряпин. Конструкція чохла зі спеціальними отворами забезпечує необхідну вентиляцію.

– Мультипортовий хаб Satechi Slim Aluminum Type-C Multi-Port Adapter 4K HDMI. Компактна штучка, яка дозволяє підключити до ПК 4 пристрої одночасно і уникнути плутанини з дротами. Має порт HDMI 4K для виведення на екран мультимедіа високої якості.

– Бездротові накладні навушники JBL E45BT. Мають зручне управління завдяки однокнопковому універсальному пульту з мікрофоном. Можуть працювати без підзарядки до 16 годин, легко переключаються з режиму прослуховування музики на прийом дзвінків телефону. На повну зарядку гаджета потрібно всього 2 години.

Для неї

– Рюкзак INCASE City Backpack With Diamond Ripstop. Компактна і надміцна сумка для перенесення та захисту MacBook. Має кілька кишень-органайзерів для гаджетів і інших повсякденних речей. Вироблена з турботою про природу: екологічно чиста тканина ріпстоп з алмазним переплетенням зроблена з перероблених ПЕТ-пляшок.

– Бездротові навушники JBL Everest 110 BT. Компактні вкладиші з легендарним звуком JBL Pro і мікрофоном з функцією ехоподавлення. Вбудований акумулятор забезпечує до 8 годин відтворення і перезаряджається всього за 2 години. В комплекті – знімні амбушюри 3-х розмірів для ідеального прилягання.

– Адаптер Satechi Type-C Multi-Port Adapter 4K with Ethernet V2, Silver. Пристрій з вишуканим алюмінієвим корпусом має модернізований слот для карти Micro SD: якщо вона вставлена правильно, то ви почуєте приємне клацання. Адаптер допоможе підтримати живлення ноутбука за допомогою наскрізної зарядки до 60 Вт.

… Завжди ділитися креативом з другою половинкою.

iPad 10,2

Блокнот для записів, мобільний офіс, фотостудія, відеоігри та навіть особистий кінотеатр – і все це в стильному ультратонкому корпусі. Новий iPad працює до 10 годин без підзарядки. Він оснащений потужним процесором A12 Bionic, стереодинаміками і чудовим дисплеєм Retina. Цей планшет стане вашою правою рукою, чим би ви не займалися.

Зараз ви можете придбати iPad 10,2 за спеціальною ціною: 11 999 гривень. Ваша вигода складе 1 500 UAH.

Для нього

– Обкладинка Smart Folio MACALLY. Ультратонкий чохол зі штучної шкіри надійно захистить ваш гаджет від подряпин. Має зручну магнітну застібку, забезпечує повний доступ до камери, портів і кнопок. Аксесуар можна використовувати як підставку з можливістю регулювання кута нахилу.

– Бездротові накладні навушники JBL E45BT. Відрізняються м’яким оголів’ям, стильним дизайном і «довгограючим» акумулятором. Час роботи від однієї зарядки – до 16 годин!

– Захисне скло ARMORSTANDART. Немов найтонша вуаль покриває екран планшета і надійно захищає його від подряпин. При цьому чутливість сенсора і ідеальна передача кольору зберігаються.

Для неї

– Чохол-книга LAUT INFLIGHT Folio. Ультралегкаобкладинкабуденетількиоберігатипристрійвідударівіподряпин, айслужитипідставкоюзможливістюрегулюваннякутанахилу. Має вільний доступ до камери, портів і кнопок гаджета.

– Захисне скло ARMORSTANDART. Чудово поєднується з планшетом, анітрохи не погіршуючи чутливість дисплея і якість картинки. Захищає від відколів, подряпин і перешкоджає появі жирних розводів і відбитків пальців.

– Бездротові накладні навушники закритого типу JBL E55BT. Ергономічний дизайн дозволяє адаптуватися під форму вуха користувача. Навушники щільно сидять, передаючи все багатство музики, яку ви слухаєте. Акумулятор працює до 20 годин.

Пам’ятайте, що у справжнього кохання – мільйон визначень. Висловлювати їх на словах добре, а через корисні подарунки – ще краще.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *