Акустика преміум класу дарує приголомшливе враження від музики. Начебто включаєш улюблену пісню: знайомі ноти, ті ж інструменти. Але принципово інший ефект. Немов ти знаходишся на живому концерті та вбираєш неймовірну енергетику ритму і драйву. Тебе захлинають емоції та затопчують мурашки. І це фантастичні відчуття.

Тотальне занурення – це лише один з плюсів преміум колонки BeoSound A1 від культового данського бренду Bang and Olufsen. Розповідаємо про них докладніше.

Об’ємний звук на 360 градусів

BeoSound A1 2-го покоління – це «подорослішала» версія популярної колонки. Вона довше працює, менше важить, не боїться води та має додаткові мікрофони для якісної гучного зв’язку. А ще стильно виглядає і чудово звучить.

Гаджет має два вбудованого підсилювача класу D з потужністю 30 Вт. У поєднанні з двома динаміками для низьких і високих частот і максимальною гучністю 92 дБ колонка гарантує насичений, гучний звук. І він грає на всі 360 градусів.

BeoSound A1 підтримує кодеки AAC (для iPhone), AptX Adaptive (для інших пристроїв). І відразу три технології швидкого сполучення: Fast Pair від Apple, Google і Swift Pair від Microsoft. Це означає, що для підключення вам не потрібно буде розбиратися в налаштуваннях Bluetooth. Завдяки функції Multipoint ви зможете використовувати одну акустику з двома пристроями одночасно. А якщо у вас намічається вечірка, просто об’єднайте дві колонки 2-го покоління для створення потужної портативної стереосистеми.

Винятковий час роботи

Скучили за офлайн-заходами? Влаштуйте їх самі! При відтворенні на звичайному рівні гучності BeoSound A1 працює до 18 годин. Цього достатньо навіть для самої тривалої вечірки. Колонка повністю заряджається за 2 години і 45 хвилин. Причому її можна зарядити від портативного акумулятора.

Імунітет до пилу і води

BeoSound A1 сертифікований до рівня IP67. Це означає, що гаджету не страшні бризки води, пролита кава, пил і пісок. Його не потрібно ховати, якщо несподівано почався дощ. Колонка з легкістю переживе 30-хвилинне занурення на глибину до 1 метра. І продовжить працювати, як ні в чому не бувало.

Це важлива функція для портативної акустики, адже ми часто слухаємо музику на природі, на пляжі, біля води, басейну. Або під час зустрічі з близькими, коли навколо нас багато напоїв.

Голосовий помічник і гучний зв’язок

Завдяки голосовому помічнику Alexa від Amazon колонкою можна управляти голосом. Причому чим більше ви його використовуєте, тим краще асистент адаптується до ваших особливостям мови. Зайняті руки? Немає проблем! Попросіть Alexa включити музику, зробити голосніше чи тихіше, розповісти новини, перевірити погоду і багато іншого.

Beosound A1 можна використовувати і як систему гучного зв’язку. Для цього розробники оснастили пристрій трьома мікрофонами, які добре розпізнають мова людини і відтинають зайві шуми. Виробник радить використовувати гучний зв’язок в приміщенні до 30 квадратних метрів. Так чутність буде ідеальною і будь-які переговори напевно стануть продуктивними.

Фірмовий еквалайзер

За замовчуванням звук від колонки об’ємний, наповнений басами. Він універсальний і модний. Але ви можете налаштувати звучання під особисті переваги. Для цього завантажте мобільний додаток Bang & Olufsen. Вам відкриється зручний еквалайзер у вигляді кругової діаграми – вибирайте між режимами «спокійний», «яскравий», «енергійний» і «зрозумілий».

Не потрібно розбиратися, які частоти в який бік налаштовувати – все гранично просто і зрозуміло.

Стильний дизайн і портативність

Розробники Bang and Olufsen довели: потужність може бути компактною. Beosound A1 важить всього 558 грамів, тому його зручно носити на зап’ясті, вішати на кермо велосипеда і класти в сумку або в рюкзак.

Колонка виконана в формі шайби з полімерною підставкою – для кращої стійкості. Верхня частина зроблена з алюмінію високого класу і пофарбована методом анодування. Таким же способом обробляють метал в компанії Apple – він підтвердив свою ефективність і довговічність.

Що за бренд?

Bang & Olufsen з’явився в Данії в 1925 році. Першим продуктом компанії став адаптер The Eliminator: він працював від мережі, а не від батарейок, як більшість подібних пристроїв. Це був прорив, який дозволив партнерам Петеру Бенгу і Свену Олуфсену знайти перших клієнтів і запустити виробництво радіоприймачів.

За майже 100-річну історію в житті бренду було безліч яскравих моментів. Наприклад, в 1974-му Bang & Olufsen випустили радіотелефон BeoCom 6000 з коліщатком для скролінгу – кажуть, саме він надихнув Apple на створення iPod Classic. У 1987 в Музеї сучасного мистецтва в Нью-Йорку пройшла виставка продукції Bang & Olufsen – за всю історію подібним відзначились лише 5 компаній. А з 2000-х бренд став випускати аудіо для автомобілів високого класу. Аудіосистеми бренду встановлені в багатьох моделях Audi, BMW, Aston Martin і Mercedes-Benz.

Сьогодні Bang & Olufsen – це синонім акустичної досконалості. Бренд виробляє преміальну аудіо- та відеотехніку. І це не просто електроніка. Це речі, унікальні за своєю формою і функцій. Вони естетичні та приємні у використанні. А їх дизайн не виходить з моди.

Люди, байдужі до музики, просто не слухали її на акустиці від Bang and Olufsen.

Купуйте колонку в магазинах iSpace – єдиної в України мережі магазинів техніки Apple зі статусом Apple Premium Reseller.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Bang & Olufsen: виглядає і звучить не так, як інші

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *