Управління корпоративними пристроями Apple може бути швидким, зручним і безпечним – разом з Jamf. Сьогодні ми розповідаємо про ексклюзивну в Україні програмну платформу, чому варто обрати саме цей інструмент і які з його допомогою можна розв’язувати проблеми.

Що таке Jamf?

Jamf – це компанія з розробки програмного забезпечення і послуг. Заснована у 2002 році, сьогодні вона займає лідируючу позицію в галузі MDM (Mobile Device Management) для компаній, які впроваджують пристрої Apple у свій бізнес.

Її однойменний продукт дозволяє віддалено підключати, налаштовувати та захищати корпоративні пристрої та зберігати на них інформацію. Тільки уявіть: в один клік можна розгортати й керувати цілими технопарками – Mac, iPad, iPhone, Apple TV, при цьому навіть не торкаючись до них.

За інформацією на 31 грудня 2020 року, понад 47 000 організацій по всьому світу відчули на собі всі переваги автоматичного налаштування, персоналізації й управління пристроями Apple за допомогою програмного забезпечення від Jamf.

В Україні продаж, консультування та технічну підтримку продуктів Jamf здійснює компанія iSpace.

Чому саме Jamf?

Компанія орієнтована на роботу саме з продуктами Apple і підтримує дуже тісні зв’язки з її розробниками. У 2010 році Apple стала клієнтом Jamf. Через два роки у всіх роздрібних магазинах корпорації стартував продаж програмного забезпечення Jamf. А у 2014-му Jamf вступила в партнерську програму Apple Mobility. Тому наш перший аргумент: можна сміливо стверджувати, що Jamf в курсі всіх інноваційних проєктів і розробок Apple.

Звідси випливає ще одна перевага: своєчасне оновлення всіх функцій Jamf для оперативної системи Apple. Як тільки виходить нова версія системи – будьте впевнені, що всі відповідні зміни будуть відразу ж актуальні та доступні на всіх ваших корпоративних пристроях.

Програмне забезпечення від Jamf заслуговує вашої уваги ще й завдяки масштабованості розгортання, яке не вимагає додаткових вкладень і тимчасових витрат. Фахівці IT-відділів можуть швидко і віддалено налаштувати всю техніку, завантажити останні оновлення, зробити шифрування інформації, не хвилюючись про конфіденційність.

При цьому Jamf має досить простий інтерфейс і широкий функціонал для повної інтеграції пристроїв у ваше бізнес-середовище.

Для кого?

Область застосування Jamf – дуже велика: держсектор, IT-сектор, торгівля, медицина, освіта. І рішення MDM (Mobile Device Management) дозволяють IT-службам організацій управляти парком мобільних пристроїв, які співробітники використовують в робочих цілях.

До слова, в умовах пандемії, коли велика частина співробітників була змушена порушити звичний режим роботи та перейти на «дистанційку», саме можливості Jamf дозволили бізнесам не переривати процес, а швидко, безпечно і віддалено налаштувати корпоративну техніку і налагодити новий режим.

Ліцензії

Всі пропозиції Jamf актуальні тільки для юридичних осіб. Вибір конкретних рішень залежить від того, наскільки велика у вас організація і які потреби у неї існують.

Купити Jamf Connect, Jamf Now, Jamf Now Plus, Jamf Pro, Jamf Pro for MaсOS можна в iSpace. Вибирайте, яка вас цікавить електронна ліцензія і пишіть нам на пошту, щоб дізнатися докладніше про кожну з них.

Реальні кейси

Не будемо ходити навколо і представимо вам чек-лист реальних завдань, в яких Jamf буде вам дуже корисним. наприклад,

  • розгортання без торкання
  • інвентаризація всього парку комп’ютерів
  • контроль безпеки
  • керування системними оновленнями
  • конфігурація пристроїв
  • управління додатками
  • контроль безпеки
  • видалення і відновлення даних
  • розширені можливості для користувачів

І адже це далеко не всі можливості. Ви зможете спростити багато робочих процесів, а деякі так і зовсім неможливо було б виконати без наявності Jamf (погодьтеся, коли команда «розкидана» по всьому світу, можливості виділити для кожної філії власного IT-фахівця може і не бути).

Jamf – краще рішення з управління IT-інфраструктурою, і ми допоможемо вам впровадити його в ваш бізнес.

Підключайте Jamf, керуйте пристроями Apple і домагайтеся успіху у своїй справі!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *