Зйомка на iPhone вже нікого не дивує: це робочий інструмент багатьох фотографів, SMM-щиків, контент-мейкерів. На телефон виходять якісні фото і відео, він завжди під рукою і його зручно брати в подорожі. Для iPhone не потрібно купувати карту пам’яті, знімний акумулятор, а обробити кадри можна прямо на пристрої.

Звісно, смартфон не замінить професійну камеру з кількома об’єктивами і спалахом, але більшості користувачів це й не потрібно. Життя сповнене несподіванок: гарний захід сонця, слиновидільний десерт у кафе – все це хочеться зберегти в пам’яті. І при цьому не носити з собою важку дзеркалку і не витрачати час на складні налаштування камери.

Для тих, хто фотографує все і вся на iPhone і були наші майстер-класи. Вони пройшли 17 і 18 червня в ТРЦ Lavina Mall і Retroville. Тема – “Мобільна зйомка та обробка фотографій”. Ведуча заходу – професійний фотограф Олена Попова, яка розповіла учасникам:

  • як налаштувати камеру iPhone;
  • принципи компонування кадру: фон, передній і задній плани;
  • як вибудовувати композицію: прості способи зловити ракурс і розмістити об’єкти в кадрі так, щоб фотографія вийшла гармонійною;
  • як працювати зі світлом і зробити кадр більш об’ємним;
  • що потрібно знати про колір: поєднання кольорів на фото;
  • обробка у вбудованому редакторі iPhone;
  • лайфхаки, які допоможуть знімати на телефон не гірше, ніж на професійну камеру.

Сподіваємося, майстер-клас подарував учасникам не тільки знання, а й приємні враження.

iSpace регулярно проводить майстер-класи, пов’язані з використанням девайсів Apple у повсякденному житті. Їхні ведучі – експерти у своїй сфері, а самі семінари проходять у невимушеній обстановці.

Відвідати наші майстер-класи можуть усі охочі: участь безкоштовна, потрібно лише забронювати собі місце онлайн. Підписуйтесь на нас в Instagram, щоб не пропустити анонс заходів.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *