Компанія iSpace відновлює роботу із корпоративними клієнтами в Україні. У цей непростий час для нашої країни команда місцевого експерта Apple хоче підтримати ваш бізнес, запропонувавши для нього найефективніші рішення за найкращими цінами.

В наявності найпопулярніші моделі

У магазинах мережі iSpace зі статусом Apple Premium Reseller представлено безліч комп’ютерної техніки Apple: iMac, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Pro, Mac mini. Найпопулярніші моделі доступні для покупки прямо зараз, а значить, вам не доведеться гаяти час в очікуванні поставки.

Особливу увагу зверніть на комп’ютери з чіпами власного виробництва AppleM1, M1 Pro та M1 Max. Вони мають найкращі в галузі показники продуктивності, енергоефективності, швидкості машинного навчання. Працюючи на такій потужній техніці, співробітники розкриють увесь свій потенціал та виведуть ваш бізнес на новий рівень розвитку.

Так, вартість MacBookPro з діагоналлю 14.2 дюйми на чіпі AppleM1 з 16 ГБ оперативної та 512 ГБ внутрішньої пам’яті становить 69 999 гривень.

MacBookPro з діагоналлю 16.2 дюйми на чіпі AppleM1 з 16 Гб оперативної та 512 ГБ внутрішньої пам’яті коштує 87 999 гривень.

Індивідуальна збірка комп’ютерів Apple

Крім того, ми пропонуємо кастомізована збірку. Якщо вам необхідно зібрати комп’ютер із нестандартними характеристиками, наші експерти із задоволенням реалізують це завдання. Вам буде запропоновано варіанти різних процесорів, відеокарт, оперативної пам’яті, розкладок клавіатур та ін.

Візуально кастомний Mac не відрізнятиметься від будь-якого іншого комп’ютера Apple та отримає таку саму офіційну гарантію. Єдина відмінність – такий комп’ютер буде зібраний виробником спеціально для ваших потреб.

Доступ до Apple Business Manager та MDM Mobile Device Management (Apple) | Jamf

Одним з найкращих рішень для корпоративних компаній є безпечний веб-простір AppleBusinessManager. Маючи до нього доступ, ви зможете віддалено розгортати та керувати відразу всіма корпоративними пристроями Apple: Mac, iPad, iPhone та AppleTV.

Усі рутинні процеси, які раніше з’їдали левову частку робочого часу служби підтримки, тепер зведуться до мінімуму. Нові можливості управління парком техніки Apple дозволять налаштовувати пристрої, встановлювати корпоративні програми, оновлювати їх, контролювати доступ до файлів набагато швидше, автоматично та віддалено.

Ну і найголовніше: ви можете отримати доступ до системи управління AppleBusinessManager завдяки В2В команді iSpace. Для цього необхідно виконати лише одну умову – оплатити покупку техніки Apple за безготівковим розрахунком.

Також для ваших замовлень діє доставка по регіонам України. З вартістю та термінами доставки можна ознайомитись на сайті Нової пошти за посиланням.

Щоб уточнити деталі, зв’яжіться з нашими менеджерами будь-яким зручним способом. Ви можете зателефонувати за номером +38 (068) 182-66-30 або надіслати електронний лист на адресу partner@ion.ua.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *