Хочемо поділитися з вами радісною та важливою для нас подією  – цими вихідними в APR магазині iOn в ТРЦ Lavina Mall ми провели  майстер-класи для дітей та юнаків на тему «Як стати юним блогером».

Блогінг у світі – заняття вкрай популярне. Кожну секунду мільйони людей викладають фото і відео в соціальні мережі, розповідають цікаві факти та історії. І дедалі аудиторія блогерів молодшає та займає свою особливу нішу, маючи власну аудиторію, вміло працюючи на камеру та з душею ставлячись до улюбленої справи.

На майстер-класі кожен з присутніх навчався малювати на iPad за допомогою Apple Pencil, створювати анімацію та кліпи з титрами, використовуючи інтуїтивні та легкі у використанні додатки  Keynote та Clips.

Допитливу аудиторію підростаючих блогерів навчала досвідчений викладач Гімназія А+ пані Ольга Борисенко, яка активно поширює ідеї розвитку технологій в освіті!

Сподіваємось, всі учасники майстер-класу отримали корисні знання та навчились новим фішкам блогінгу, які подалі будуть активно використовувати.

Зустрінемось на нових майстер-класах в Apple Premium Reseller магазинах iOn!!!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *