Пристрої Apple – одні з найнадійніших у світі. Але, як і вся техніка, вони іноді ламаються. Розгублений власник іде до найближчої майстерні, де йому обіцяють усунути проблему: замінити акумулятор, поміняти розбитий екран чи реанімувати «утопленика». Але обіцяти – не означає виправити.

Ремонт iPhone або Mac потребує вузьких професійних навичок. Також в інженера має бути спеціальне обладнання та інструменти. Є ще один важливий момент: Apple поставляє оригінальні комплектуючі тільки авторизованим сервісним центрам. Решта змушені або шукати б/в, або використовувати китайські.

Зверніть увагу на ці три умови, якщо не хочете ризикувати своїм пристроєм.

Авторизований сервісний центр Apple в Україні

iSpace – це не лише магазин техніки зі статусом Apple Premium Reseller. У компанію також входить iSpace Service – авторизований сервісний центр з ремонту техніки Apple. Наш сервіс має високий статус Authorized Service Provider.

Переваги iSpace Service:

  • Компетенції. Щоб отримати доступ до роботи, сервісні інженери iSpace Service проходять навчання від Apple. Вони вивчають особливості кожного продукту окремо: iPhone, Mac та інших. А потім підтверджують свої навички на іспиті. Високий рівень підготовки інженерів дозволяє iSpace Service ремонтувати техніку відповідно до стандартів якості Apple.
  • Обладнання та інструменти безпосередньо від виробника. Аксесуари Apple – це складні електронні пристрої. І у разі ремонту вони вимагають дбайливого розбирання корпусу за допомогою спеціальних засобів, які запобігають пошкодженню пристроїв.
  • Нові оригінальні деталі Apple.Ті ж, що встановлюються під час виробництва iPhone або Mac на заводі виробника.

Послуги iSpace Service – офіційного сервісного центру Apple

Ми надаємо два види сервісних послуг: обслуговування та ремонт. Докладніше про послуги, пов’язані з роботою iOS, iPadOS та macOS Ви можете подивитися тут.

Також iSpace Service здійснює ремонт техніки Apple будь-якої складності:

  • діагностика пристроїв;
  • модульний ремонт iPhone, MacBook, iMac;
  • заміна дисплея, камери, акумулятора, корпуса;
  • чищення Mac від пилу та заміна термопасти;
  • чищення сіток без розбору корпусу.

Виняток – iPad, AirPods та Apple Watch. Це нерозбірні пристрої, які не ремонтуються, а змінюються у разі виявлення браку.

Терміни ремонту залежать від поломки та наявності комплектуючих. У середньому, якщо потрібна вам деталь є у нас в наявності, ремонт проводиться протягом трьох діб.

Ремонт та гарантія

iSpace Service здійснює гарантійне обслуговування техніки Apple та платний ремонт. Наприклад, якщо ви розбили дисплей на гарантійному апараті, лише його заміна в авторизованому сервісному центрі дозволить зберегти гарантію на пристрій в цілому.

Річ у тім, що будь-яке втручання третіх осіб (у тому числі відкриття апарату в неавторизованих майстернях) – це причина відмови у гарантійному обслуговуванні Apple. Таке правило пов’язане з тим, що Apple не несе відповідальності за якість ремонту та запчастин у несертифікованих сервісних центрах. Наприклад, немає відомостей, на якому устаткуванні та в яких умовах проводився ремонт: чи все ціле після такого втручання? Також комплектуючі сторонніх виробників можуть спричинити інші несправності або частина функцій буде недоступною. Наприклад, якщо в iPhone розбитий дисплей замінити китайським, блокується Face ID. Це пов’язано з програмним механізмом захисту від неоригінальних запасних частин.

Тому, якщо ви хочете відновити повну працездатність свого пристрою, звертайтеся до iSpace Service.

iSpace Service є у двох містах України: м.Київ та м.Дніпро, а також є можливість надіслати девайс поштою та оплатити ремонт онлайн.

Приходьте до нас на консультацію або зв’яжіться з нами за телефонами:

iSpace | Київ
м. Київ, проспект Правди, 47, ТРЦ Retroville
Пн – Пн: 10:00 – 20:00
+38 (067) 455-03-03

iSpace | Дніпро
м. Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 51
Пн – Пт: 10:00 – 19:00
Сб: 10:00 – 17:00
+38 (067) 815-42-42

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *