Ви не помилились: якщо плануєте купити новий iPhone 12, варто мати на увазі, що зарядити смартфон відразу ж у вас не вийде. Apple випустила в продаж смартфони без зарядного пристрою і дротових навушників в комплекті. Для деяких покупців це стало несподіванкою. Розповідаємо, чим бренд мотивує нові правила гри.

На жовтневій презентації компанія випустила у світ нову лінійку iPhone 12, яка представлена чотирма смартфонами. Чергове покоління отримало не лише оновлені дизайн і начинку, але й іншу комплектацію. Крім самого гаджета, користувач тепер побачить в коробці тільки кабель для зарядки USB-C / Lightning. Кабель призначений для новітніх адаптерів швидкої зарядки та підключення смартфона до MacBook.

Але не поспішайте засмучуватися. Якщо подумати, все це має сенс. Якщо ви давно «дружите» з технікою Apple, за роки користування нею у вас напевно зібралася ціла колекція адаптерів – від iPhone, iPad та інших пристроїв. А з появою бездротових зарядок багато користувачів і зовсім відмовляються від стандартних.

Новий iPhone 12 - зарядка, фото | iOn.ua

Що стосується навушників, то ви навряд чи станете сперечатися з тим, що провідні EarPods сильно застаріли. У більшості покупців iPhone вони так і залишалися лежати в коробці за непотрібністю. Їх місце зайняли сучасні AirPods і AirPods Pro, які можна придбати окремо.

Apple своє рішення пояснює ще й турботою про екологію. Такий хід дозволив зробити упаковку пристрою більш компактною, в результаті чого закономірно скоротилася кількість використовуваних матеріалів.

Продовжити і далі збирати стандартний комплект – значить даремно витрачати корисні копалини, отруювати повітря вихлопами заводів і створювати електронне сміття, що не розкладається. За підрахунками експертів компанії, вжиті заходи дозволять скоротити викиди вуглекислого газу більш ніж на 2 мільйони метричних тонн в рік – це рівнозначно тому, що з доріг зникне близько 450 000 машин!

Вперше Apple випробувала таку тактику на Apple Watch Series 6 і Apple Watch SE. Подібні зміни можуть торкнутися не тільки новий iPhone 12. Всі актуальні моделі смартфонів Apple також можуть позбутися своїх адаптерів живлення і навушників – iPhone 11, iPhone SE II, iPhone XR. Про комплектації iPad і MacBook поки нічого не відомо.

Лінійка iPhone 12, фото | iOn.ua

Які ж варіанти виходу з цієї ситуації ми можемо вам запропонувати? Користувачеві доведеться зберегти навушники і зарядний пристрій від старого девайса або ж купити їх окремо. У мережі магазинів iSpace великий вибір цих аксесуарів і знаючи, що не у всіх є навушники чи адаптер живлення, ми даруємо Вам 50% знижки на чохли Apple, блоки живлення та AirPods.

У Apple багато надійних адаптерів живлення. Наприклад, Apple USB-C на 20 Вт Ви зараз зможете купити за 399 грн, замість 799 грн, ним ви зможете зарядити не тільки ваш iPhone, але ще і MacBook, iPad і інші пристрої. Або навушники AirPods зможете забрати в iSpace за 2650 грн, замість 5299 грн! Ось і виходить повний комплект до Вашого нового iPhone.

Також в нашому каталозі є продукти і інших відомих виробників. Взяти хоча б новинку від Native Union – Drop Wireless Charger. Це бездротова зарядна панель, яка представляє собою елегантний аксесуар з ультратонкого алюмінію і текстилю преміальної якості. Силіконовий протектор не дозволить вислизнути жодному девайсу – ми переконалися. Ціна – 1999 грн.

Док-станція ReVolt A1, фото | iOn.ua

А якщо ви шукаєте пристрій, який заряджав би відразу кілька гаджетів, вас зацікавить док-станція ReVolt A1 від бренду Prestigio за 1899 грн. Потужність зарядки – 10 Вт, і вона здатна заряджати iPhone, Apple Watch і AirPods одночасно. 

Ми нещодавно готували цілий огляд – https://ispace.ua/ua/news/tri-v-odnomu-bezdrotova-zaryadka-dlya-pristroyiv-apple. Радимо до прочитання.

До речі, виробнику довелося допустити виключення для покупців з Франції. Там лінійка iPhone 12 продається без адаптера живлення, але з навушниками. Місцеві законодавчі акти вимагають від виробника поставляти смартфони з гарнітурою. Це пов’язано з бажанням влади вберегти громадян від електромагнітних і радіохвиль, які негативно позначаються на їх здоров’ї під час прикладання смартфону до вуха.

Засмученим покупцям наостанок нагадаємо, що розмір упаковки ніяк не впливає на якість її вмісту.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *