У магазинах iSpace новинка: робот-пилосос RC1S AENO. Він сам розуміє, коли настав час зарядитися і їде для цього на базу. А ще вміє очищати себе сам. Розповідаємо докладніше.

Багато роботів-пилососів хоч і розумні, але постійно вимагають втручання власника. То вони заплуталися у дротах, то розрядилися, то вимагають очищення. Модель RC1S від AENO позбавлена ​​цих недоліків.

Очищення та заряджання

У комплекті з пилососом йде його «будинок» – база самоочищення та зарядки. Туди робот прямує після кожного прибирання, щоб скинути сміття та підзарядитися. Завдяки спеціальним датчикам AENO робить це автоматично. Від власника потрібно лише один раз на два місяці прибрати пилозбірник станції. І придумати, чим себе зайняти замість збирання.

Управління зі смартфона

Ще одна фішка пилососу RC1S – це smart-управління. У додатку на смартфоні ви зможете включати пилосос із будь-якої точки світу. Наприклад, коли ви їдете додому з роботи. Щоб до вашого повернення все блищало. Також ви можете налаштувати графік прибирання та її області: у всій квартирі або в окремій кімнаті. І встановити заборонені зони, щоб миски з водою ваших домашніх тварин точно не були перевернуті.

Сухе та вологе прибирання

AENO RC1S оснащений ємністю для води на 370 мл для вологого збирання. Залежно від покриття та ступеня забруднення ви можете вибрати режим подачі води: низький, середній або високий.

UV-лампа

Завершальний етап очищення пилососа – це обробка ультрафіолетом. На нижній панелі AENO RC1S вбудована спеціальна УФ-лампа, яка вбиває бактерії, плісняву та грибок, але при цьому не завдає шкоди вашому здоров’ю.

Продовження прибирання  з того ж місця

Робот працює до 4-х годин без заряджання. Якщо цього часу не вистачить і акумулятор розрядиться раніше, після зарядки на станції він відновить прибирання з того ж місця.

Звільніть свій час за допомогою сучасних технологій. Купуйте робот-пилосос AENO RC1S у магазинах iSpace.

До 15 листопада у нас відбувається акція: 19 299 грн замість 23 999. Купуйте онлайн або приходьте до наших магазинів.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *