На презентації 7 березня Apple представила нове рішення для актуальної лінійки. Соковитий жовтий отримали базові моделі iPhone 14 та iPhone 14 Plus. До цього смартфон останнього покоління був доступний у чорному, синьому, фіолетовому, білому та червоному кольорі.

Третій рік поспіль компанія підігріває інтерес користувачів, випускаючи навесні новий соковитий колір. Минулого року це був зелений альпійський, ще раніше – фіолетовий. Старші моделі жодних змін не набули, зберігши свою стриману палітру.

Востаннє жовтий колір використовувався у 2019 році. Це був iPhone 11, який і досі залишається актуальним. Крім цієї моделі, у жовтому кольорі випускалися ще iPhone XR та iPhone 5c. До речі, XR виявився неймовірно популярним: кількість передзамовлень виявилася такою великою, що Apple навіть довелося збільшити терміни доставки. Настільки свіжо і круто він виглядав на тлі чорних і сірих смартфонів, що вже надокучили!

Функціональних змін не відбулося, характеристики смартфона iPhone 14 Yellow залишилися такими ж:

  • потужний процесор A15 Bionic;
  • оперативна пам’ять – 6 Гб, а вбудована – 128, 256 та 512 Гб;
  • фронтальна та основна камери – 12 Мп;
  • дисплей – 6.1 та 6.7 дюйма.

Крім того, Apple презентувала нові аксесуари для iPhone. Якщо ви хочете трохи перетворити ваш смартфон, ви завжди можете купити для нього новий чохол.

Замовлення на жовтий iPhone 14 та iPhone 14 Plus можна оформити на сайті iSpace.ua з 17 березня. У продаж смартфон надійде 24 березня.

Слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустити появу новинки у магазинах iSpace!

Купити iPhone 14 Pro можна в два кліки: оформляйте замовлення в інтернет-магазині ispace.ua з доставкою у ваше місто. Або приходьте в один із магазинів iSpace у Києві, Львові, Одесі чи Дніпрі, де отримаєте експертну консультацію та допомогу з налаштування нового девайса. Придбати пристрій можна одним платежем або розбити на кілька. Чекаємо вас в iSpace!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *