На офіційному сайті Apple з’явилися регіональні версії сайту для України, Білорусі, Казахстану, Азербайджану, Грузії та деяких інших країн. Поки вони доступні англійською мовою, хоча версія для України вже частково перекладена українською.

Регіональні версії відкривають зручні можливості для користувачів Apple, які проживають в цьому регіоні. Наприклад, ви можете звернутися в техпідтримку, ввести свій Apple ID і дізнатися, де знаходяться найближчі до вас авторизовані сервісні центри. А ще – керувати своїми підписками або дізнатися, що робити, якщо ви забули пароль iPhone. У перспективі ці можливості будуть доступні для українців.

Зараз у регіональній версій можна знайти компанію, яка надає сервісні послуги по продуктах Apple. А також знайти авторизованого реселлера, в магазинах якого можна купити оригінальну продукцію бренду.

Чому важливо купувати у авторизованих реселерів Apple?

Бренд Apple – це синонім гарної репутації. Техніку компанії знають, її люблять за інновації, надійність і зручність. І тому дуже часто підробляють або шахраюють з нею. Наприклад, продаючи контрафакт під виглядом оригіналу, використовуючи несертифіковані деталі або видаючи старий пристрій за новий. Якщо ви хочете купити надійний і робочий девайс, а не розбиратися в цих тонкощах, – звертайтеся до авторизованих дилерів. Тільки вони пропонують оригінальні продукти Apple з офіційною гарантією.

В Україні єдиний центр компетенцій Apple – це магазини iSpace зі статусом Apple Premium Reseller. Цей статус надається кращому у своєму класі магазину, який відповідає вимогам Apple, виконаний в стилі компанії та схвалений її представниками.

Купуючи iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods або інший пристрій бренду в магазинах iSpace, ви отримуєте:

Новий оригінальний девайс;

  • Офіційну гарантію. При гарантійному випадку ви отримаєте або новий пристрій натомість, або якісний ремонт, що відповідає світовим стандартам бренду;
  • Сервісне обслуговування;
  • Професійну консультацію від експертів iSpace за вибором гаджета і його налаштування;
  • Спеціальні пропозиції. Наприклад, вигідні ціни на продукти, Trade-in.

Як переконатися, що мій пристрій Apple оригінальне?

Покупцям iSpace це робити необов’язково – тільки заради інтересу. Щоб зробити це, на сайті Apple зайдіть на сторінку «Перевірити право на сервісне обслуговування». У спеціальному полі введіть серійний номер (його можна дізнатися в налаштуваннях або на коробці). Якщо сервіс перевірки компанії правильно впізнав ваш пристрій – значить, він оригінальний. Гарантія того, що куплений девайс новий – це напис «Активуйте свій пристрій».

Звертайтеся до офіційних представників Apple і будьте впевнені у своєму виборі.

Читайте також:

Як вибрати кращий кабель для зарядки iPhone й iPad?

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *