Здавалося б, в розумному годиннику є все необхідне – починаючи з відстеження показників ефективності тренувань і закінчуючи вимірами рівня кисню в крові. Але ж немає межі досконалості? Ми підготували огляд стильних аксесуарів для Apple Watch, які зроблять ваш годинник ще більш функціональними і стильними. Всі товари можна придбати в iOn.

Яскраві ремінці на будь-який день

Наш настрій такий мінливий, що часом хочеться бачити його відображення і у власному стилі. Цього можна домогтися не тільки за допомогою гардеробу, а й вашими смарт-годинниками! Міняйте ремінці за настроєм або під колір вашого одягу. Виражайте себе, обравши один або кілька ремінців серед більш ніж 1000 запропонованих варіантів! Apple Watch – це не тільки функціонально, але і стильно.

У магазинах мережі Apple Premium Reseller ви можете обрати яскраві оригінальні ремінці Appleеко-ремінці від компанії Innocent із матеріалу що на 100% переробляється, шкіряні стильні Belkin або будь-які інші бренди, які вам сподобаються.

Переходьте за посиланням, обирайте прямо зараз і отримуйте найвигідніші пропозиції! 

Бездротова зарядна станція Zens

Ви ще не встигли переконатися в тому, наскільки бездротові зарядки зручні? Але ж все більша кількість виробників представляють на ринку універсальні пристрої, піклуючись про комфорт своїх користувачів.

Zens Dual + Watch Aluminum Wireless Charger має ультратонку конструкцію, виконану з цільного високоякісного алюмінію. Вона призначена для швидкої зарядки двох смартфонів і Apple Watch одночасно.

Зарядний пристрій підтримує Apple Fast Charge і має максимальну вихідну потужність 20 Вт для підтримки зарядки трьох пристроїв. Платформа оснащена протиковзким покриттям для надійного розміщення смартфона. Ультратонкий дизайн ідеально підходить для будь-якого будинку або офісу.

Забудьте про нескінченні дроти, купивши бездротову зарядну станцію Zens просто зараз в iOn!

Адаптер живлення Native Union Smart Charger

Ще один стильний зарядний пристрій, на який від душі радимо звернути свою увагу. Лаконічний дизайн, компактні розміри і функціональність роблять багатопортовий мережевий пристрій ідеальним для тих, хто багато подорожує.

Цей зарядний пристрій має два порти USB-A і оснащений технологією Smart-IC для безпечної і швидкої зарядки двох пристроїв одночасно. У комплект входять міжнародні адаптери для розеток різних типів, тому ви можете залишатися на зв’язку в США, Європі і Великобританії.

Заряджайте відразу два пристрої і не витрачайте час на очікування, поки всі ваші гаджети зарядяться.

Купити зараз в iOn

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *