Життя школярів, а особливо студентів і викладачів схоже на американські гірки. Розклад, плани, заняття, зустрічі, іспити – все це вимагає порядку. Навести його допоможуть розумні годинники. А заодно – і поліпшити ваше життя. Яким чином?

Розповідаємо на прикладі Apple Watch – одних з найбільш популярних smart-годинників у світі.

Нагадують про важливі події

Не довіряєте своїй пам’яті? Apple Watch підстрахують. Кожен раз, коли ви будете дивитися на дисплей, вони нагадають про поточні плани. Годинники синхронізуються з календарем на iPhone і підтягують події звідти. Також можна використовувати сторонні додатки – наприклад, Evernote. Він дозволяє зберігати ідеї, розставляти пріоритети в завданнях, вести списки справ і взагалі тримати все під контролем. І все це – на вашому зап’ясті.

Підтримують на зв’язку

У багатьох школярів, студентів і педагогів є професійна звичка: тримати телефон в беззвучному режимі. А в ньому легко пропустити дзвінок або не помітити важливе повідомлення. Apple Watch не допустить цього. Девайс відображає дзвінки, повідомлення в месенджерах, соцмережах і пропонує відповісти на них, не дістаючи смартфон.

В режимі розмови годинник буде виступати як гарнітура. А якщо підключені AirPods – звук перейде на них. Зміст вхідних повідомлень на Apple Watch можна приховати від сторонніх. Наприклад, якщо ви не хочете, щоб хто-небудь випадково підглянув. Це робиться в налаштуваннях конфіденційності.

Батьки можуть не турбуватися, що їх син або донька під час уроку граються з годинником. Батьки можуть налаштувати на Apple Watch дитини режим «Навчальний час». Він обмежує роботу деяких функцій на час шкільних занять.

Можна використовувати як шпаргалку

Шпаргалка – це оберіг для учнів: коли знаєш, що вона є, всередині якось спокійніше. На Apple Watch можна використовувати калькулятор, а також відкрити будь-яке фото з галереї iPhone. При цьому сам телефон може безневинно лежати в сумці або у викладача на столі. Це зручно, якщо потрібно порахувати, підглянути формулу, дату або правило. Хоча ми, звичайно, списування не схвалюємо.

Тримають у формі

5-6 уроків у школярів. 4-5 пар щодня – у студентів. В результаті півдня проходить в сидячому положенні. І це не кажучи про викладачів, які після занять у ВНЗ можуть вести курси або підробляти репетитором. Не дивно, що в такому ритмі складно підтримувати фізичну активність.

Apple Watch формують звичку більше рухатися. І перетворюють цей процес на розвагу. Вони відстежують і аналізують вашу активність протягом дня. Фіксують витрачені калорії, швидку ходьбу, тренування і підйоми по сходах. Інформація відображається у вигляді зрозумілої діаграми. А якщо власник займається спортом – годинник мотивує його досягати результатів.

За рухливість можна отримувати нагороди, змагатися нею з друзями та ділитися зі своїм тренером.

Допомагають налагодити сон

Якщо і є щось стабільне в житті студента – це тривалість сну: його завжди мало. А від того, як ми висипаємося, залежить настрій, продуктивність і здоров’я в цілому.

Apple Watch допомагають налагодити режим сну. Вони повідомлять, коли потрібно лягати спати, щоб ви досягли своєї мети (її потрібно обрати в налаштуваннях). І відключать функції, що можуть відволікти.

А ще годинник відстежує, скільки в середньому часу вам потрібно, щоб заснути. Фіксують, скільки ви спали та коли прокидалися. Статистику можна подивитися в додатку «Здоров’я» на iPhone.

А коли прийде час прокидатися, годинник розбудить вібрацією – це набагато м’якше, ніж бадьора трель будильника.

3 лайфхаки, як Apple Watch працюють в екосистемі Apple

Розумний годинник повинен спрощувати життя, а не ускладнювати його. І якщо ви користуєтеся iPhone, Mac або AirPods – Apple Watch немає рівних. Годинники – це частина екосистеми Apple, яка відкриває додаткові можливості для їх власника. Наприклад, ви можете:

  • Розблокувати Mac за допомогою Apple Watch. Не потрібно щоразу вводити пароль на комп’ютері – просто піднесіть до нього годинник. Система автоматично розпізнає користувача і затвердить вхід.
  • Підтвердити введення пароля на Mac за допомогою Apple Watch. Стане в нагоді, щоб швидко підтвердити онлайн-купівлю, встановити додаток або авторизуватися при зміні системних параметрів.
  • Знайти iPhone за допомогою Apple Watch. Зручна функція, якщо ви забули, куди поклали свій телефон. Або не знаєте, чи лежить він в рюкзаку, а перевіряти на ходу незручно. У пункті управління Apple Watch натисніть на кнопку зі значком смартфона – iPhone видасть гучний звук. А якщо цю кнопку затиснути, то в телефоні включиться миготливий спалах – дуже зручно для пошуків у темряві.


Вигідні пропозиції для сфери освіти

Якщо ви навчаєтесь у вищому навчальному закладі або викладаєте в ньому, у вас є унікальна можливість купити Apple Watch Series 6 за спеціальною ціною: 6 699 гривень замість 7 899.

Вигода до 1 200 гривень доступна:

  • студентам при пред’явленні студентського квитка або залікової книжки;
  • зарахованим абітурієнтам при пред’явленні довідки про зарахування до вищого навчального закладу;
  • батькам студентів або зарахованих абітурієнтів при пред’явленні документів;
  • викладачам і співробітникам навчальних закладів усіх рівнів при пред’явленні довідки або копії з місця роботи або посвідчення викладача.

Спеціальна пропозиція діє з 13 серпня по 12 вересня 2021 року в магазинах мережі iSpace. І це ще не все! Apple Watch можна придбати в розстрочку на 15 місяців від ПриватБанку. Щомісячний платіж – 569 гривень.

З Apple Watch студентам і викладачам відкриється ще більше можливостей для навчання та роботи. На додаток до них iSpace пропонує придбати за спеціальними цінами стильні ремінці та бездротові навушники. Акція триватиме з 13 серпня по 12 вересня.

Купуйте онлайн або приходьте до нас в магазини!

З Apple Watch студентам і викладачам відкриється ще більше можливостей для навчання та роботи. На додаток до них iSpace пропонує придбати за спеціальними цінами стильні ремінці та бездротові навушники. Акція триватиме з 16 серпня по 12 вересня.

Ремінці для Apple Watch1 999 грн AirPods 2 Gen3 999 грн
Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *