На вчорашньому Apple Event фанатам не показали довгоочікувану лінійку iPhone: виходу оновлених смартфонів варто чекати вже в жовтні. Однак розробники порадували користувачів Apple Watch Series 6, більш бюджетною моделлю Apple Watch SE, iPad Air і iPad 8-го покоління.

Через пандемії захід знову пройшов без участі глядачів. Сама ж презентація почалася з ефектного обльоту камери по затишному дворику штаб-квартири Apple. Відразу ж акцентувавши увагу на тому, як сильно Apple Watch виручають своїх володарів в повсякденному житті, глава компанії Тім Кук відкрив презентацію.

Презентація Apple Watch Series 6 | Інтернет-магазин iOn.ua

Apple Watch Series 6

Пристрій оснащений технологією, завдяки якій екран ніколи не гасне – якщо ви не взаємодієте з розумними годинами, він стає тьмяніше. У новій версії Apple допрацювала енергозберігаючу здатність годин: можна комфортно переглядати повідомлення і перемикати циферблати, оскільки тепер в економічному режимі екран горить в 2,5 рази яскравіше.

За великим рахунком Apple Watch Series 6 — це більш вдосконалена версія Apple Watch Series 5. Головні відмінності – новий процесор, наявність пульсоксиметра і нові кольори корпусу.

Так, чіп S6 в шостій серії працює на 20-25% спритніше свого попередника. Ще з’явилася можливість швидкої зарядки — трохи більше години до повного заряду.

Презентація Apple Watch Series 6 фото | iOn.ua

Датчик вимірювання рівня кисню в крові в майбутньому допоможе у виявленні грипу та коронавируса на ранніх етапах захворювання, а поки користувачеві буде доступна тільки історія вимірювань.

І остання особливість – нові для годинників червоний і синій кольори корпусу. Звичайно, для прихильників класики будуть доступні і традиційні кольори: сріблястий, темно-сірий і золотий. А ремінці будуть не тільки монолітними з силікону, але ще і плетеними.

Презентація Apple Watch SE фото | iOn.ua

Apple Watch SE

За аналогією з iPhone SE, Apple Watch SE стануть дуже доступними. До цього найбюджетнішій моделлю вважалися Apple Watch Series 3. Так ось в новому годиннику використовується процесор S5, який робить їх удвічі швидше Series 3.

Годинники будуть доступні тільки в алюмінієвому корпусі і в уже згаданих класичних кольорах.

До слова, для Apple Watch розроблений новий сервіс Fitness +, але його фішкам ми присвятимо окремий матеріал.

Презентація iPad 8-го покоління фото | iOn.ua

iPad 8-го покоління

Представивши відразу два годинники, Apple вирішила показати світу і дві моделі iPad. Восьме покоління має дисплей Retina, діагональ 10,2 дюйма і процесор A12 Bionic, який підтримує можливості машинного навчання.

В Apple заявляють, що iPad 8-го покоління вдвічі сильніше ноутбуків з Windows в якості операційної системи. Новий чіп A12 дозволив підвищити продуктивність планшета на 40%. Крім того, ця модель сумісна з Apple Pencil першого покоління.

Презентація iPad Air фото | iOn.ua

iPad Air

Цей продукт приємно здивував користувачів з кількох причин. По-перше, разом з планшетом компанія презентувала і чіп A14 Bionic, раніше ніде не засвітився. Завдяки цьому 6-ядерного процесора, iPad Air збільшив показники швидкості своєї роботи на 30-40%.

По-друге, планшет представлений відразу в п’яти кольорах – сріблястому, сірому, зеленому, рожевому і блакитному.

Екран використовується Retina, а його діагональ – 10,9 дюйма. Сканер відбитків пальців Touch ID розробники сховали в кнопку включення на верхній панелі планшета. За допомогою сканера користувач може не тільки розблокувати пристрій, але також підтвердити авторизацію і оплатити онлайн-покупки.

І під завісу варто згадати поліпшену камеру на 12 Мп, розташовану на задній панелі. Камера підтримує відео з роздільною здатністю 4К і швидкісне підключення до Wi-Fi 6.

До всього іншого, анонсовані сервіси Apple Fitness + і Apple One. З ними ми познайомимо вас трохи пізніше. А найближчим часом чекайте докладні прес-релізи на презентовані в рамках вчорашнього івенту новинки. НЕ пропустіть!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *