Світу явили відразу дві оновлені моделі – 21,5-дюймовий і 27-дюймовий iMac. Що нового Apple підготувала для своїх користувачів?

Візуально iMac залишився тим самим: моноблок має фірмову чорну рамку по периметру екрану і широку металеву смугу внизу. При покупці ви отримаєте добре знайомий стильний робочий інструмент.

А ось рівень комфорту і продуктивності iMac виріс, особливо 27-дюймового. Він прекрасно спроєктований, інтуїтивно зрозумілий у використанні й дає розширені можливості роботи. Але давайте попорядкую.

Retina Display з нанотекстурним склом

На новому екрані все виглядає смачно і соковито: ще б пак, це Retina з мільярдом кольорів і 500 ніт яскравості! Бонусом 27-дюймовий iMac отримав ще й технологію True Tone, яка забезпечить більш природне перенесення кольорів.

Правила гри змінилися і з появою на цьому моноблоці нанотекстурного скла. Говорячи простою мовою, нанотекстура розсіює падаюче світло, що призводить до зменшення кількості відблисків і істотного поліпшення якості зображення.

iMac 2020: Retina Display з нанотекстурним склом | iOn.ua

Процесор і пам’ять

Пристебніть ремені, панове! Бо у 21,5-дюймового iMac новий «движок» на 6 ядер, а у 27-дюймового і зовсім на 10-ядерний процесор Intel Core i9. Можливості для редагування фото і відео, а також для створення музики просто космічні!

iMac 2020: процесор і пам'ять | iOn.ua

Графіка на «маленькому» iMac AMD Radeon Pro 500X дозволить вирішувати велику кількість завдань, в тому числі 3D-рендеринг і створення складних відеоефектів. А ось «великий брат» на 27-дюймів оснащений графікою AMD Radeon Pro 5000 для ще більш інтенсивних графічних процесів – наприклад, редагування відео UHD і створення реалістичних ігрових реальностей.

AMD Radeon Pro 500X наi Mac 2020 | iOn.ua

21-5 дюймовий iMac можна налаштувати до 32 Гб пам’яті, а 27-дюймовий – до 128 Гб. До речі, цей показник поліпшився вдвічі в порівнянні з попередньою моделлю.

iMac 2020 до 128 Gb пам'яті | iOn.ua

Сховище

За новими стандартами, SSD-сховищем тепер оснащені всі моделі iMac. Це забезпечує велику місткість і просто блискавичну швидкість. До всього іншого, 27-дюймова «машина» може бути налаштована як 8-террабайтовий твердотільний накопичувач з послідовною швидкістю читання і запису до 3,4 Гб в секунду. Ви отримуєте швидкий доступ до вашої бібліотеки документів, фотографій і відеороликів, програм.

SSD iMac 2020 | iOn.ua

Камера, динаміки й мікрофони

Тут Apple дійсно постаралася. Новий iMac отримав HD-камеру з роздільною здатністю 1080 пікселів, три мікрофони, які можуть сміливо конкурувати в якості зі студійними, а також динаміки з якісно збалансованим звучанням. Відео виклик, голосові записи, музика, фільми з новими характеристиками – насолода для очей і вух.

Камера, динаміки і мікрофони iMac 2020 | iOn.ua

Чіп безпеки

Компанія завжди приділяє велику увагу безпеці своїх продуктів. Тому 27-дюймовий iMac зі співпроцесором Secure Enclave поставляється з T2 Security Chip. Цей чіп забезпечує безпеку завантаження. І треба сказати, в iMac вбудовано багато корисних з точки зору безпеки та комфорту функцій – наприклад, розпізнавання осіб і виклик Siri.

Безпека на iMac 2020: T2 Security Chip | iOn.ua

Зв’язок

Обидва iMac отримали по два надшвидкісних порта Thunderbolt 3 (USB-C) і по чотири порти USB-A. Тобто ви без проблем можете підключати зовнішні накопичувачі, камери, дисплеї й інше. Крім того, моделі оснащені Ethernet-портом 1 Гбіт, і тепер ви легко зможете налаштувати 27-дюймовий iMac з 10 Гбіт – пропускна здатність нового покоління збільшилася в 10 разів. Про те, що Wi-Fi й Bluetooth тут працюють блискавично, і говорити не потрібно, думаємо.

Порти iMac 2020 | iOn.ua

Аксесуари

Кілька слів про аксесуари, які входять в комплект поставки. Magic Mouse 2, Magic Keyboard і Trackpad 2 ідеально поєднуються з iMac 2020. «Чарівна мишка» має зручний дизайн з обтічними лініями, вона дуже плавно ковзає по поверхні. «Чарівна клавіатура», не менш стильна по дизайну, дозволить друкувати з комфортом і точністю. Також є Magic Keyboard з цифровою клавіатурою. І нарешті, «чарівний трекпад» розроблений з урахуванням технології Force Touch, яка дає набагато більше можливостей для роботи, ніж мишка.

Аксесуари до iMac 2020 | iOn.ua

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *