З нагоди надходження в продаж iPad 8-го покоління ми вирішили порадувати читачів бонусами. Сьогодні ось підготували добірку корисних аксесуарів для планшета за найприємнішими цінами.

Захист iPad

Після покупки новенького iPad насамперед необхідно подбати про його захист. Навіть якщо ви дуже дбайливо ставитеся до техніки, варто застрахуватися від бруду, подряпин і падіння. Особливо якщо ви активно користуєтеся планшетом в дорозі.

З цим завданням чудово впорається чохол Maccally Smart Folio, який представлений в магазинах мережі iSpace у шістьох красивих кольорах. Чохол виготовлений з поліуретану преміальної якості: він дуже тонкий і легкий, при цьому максимально надійно захищає пристрій.

Чохол Maccally Smart Folio | Інтернет-магазин iOn.ua

Чохол щільно прилягає до планшету і точно повторює його форму, а для комфортної роботи всі порти і роз’єми легкодоступні. У передню кришку вбудована технологія, завдяки якій гаджет автоматично активує режим сну.

До речі, виробник подбав про вашу зручність: чохол складається з трьох окремих частин і при необхідності трансформується в підставку для iPad. Так дивитися фільми або працювати, використовуючи планшет як монітор, набагато зручніше!

Для наших читачів доступна спеціальна ціна – 849 гривень, тобто ваша вигода від стартової ціни складе 150 гривень.

Захист дисплею

Додатково захистити дисплей можна за допомогою скла Safety Glass ArmorStandart. Воно має високу міцність і твердість, при цьому ультратонке – чутливість сенсора не страждає. Воно ледь помітно на дисплеї і легко приклеюється.

Cкло Safety Glass ArmorStandart фото | Інтернет-магазин iOn.ua

На особливу увагу заслуговує олеофобним покриття. Саме завдяки йому на дисплеї не красуються жирні розводи і відбитки пальців, які так псують вигляд планшету. Також таке покриття не дозволить склу розлетітися на друзки в разі падіння.

Ціна зараз знижена до 300 гривень, ваша вигода складе 300 гривень.

Зручність управління та введення

А на закуску ми залишили найбільш солоденьке – першу в світі інтуїтивну клавіатуру-тачпад Prestigio Click & Touch. В основу лягла технологія Clevetura, яка об’єднує роботу клавіатури, тачпада і миші. Розробники поєднали сенсори з кнопками і забезпечили автоматичний безшовний перехід між режимами набору тексту і управління курсором. Звучить складно, а на ділі це казково зручно!

Клавіатуру-тачпад Prestigio Click & Touch фото | Інтернет-магазин iOn.ua

Актуальна вартість клавіатури – 2599 гривень.

Акція триватиме до 8 жовтня, налітайте!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *