З 31 січня в Україні знову будуть доступні AirPods Max – перші повнорозмірні бездротові навушники від Apple. Новинка вийшла в грудні 2020 року і вмить стала дефіцитом у багатьох країнах. Причина такого ажіотажу криється в характеристиках девайса: флагманська «начинка», стильний ергономічний корпус і комфотна посадка.

iSpace розповідає, чому AirPods Max прийдуться до смаку навіть найвибагливішим слухачам музики.

Звук

AirPods Max – це повнорозмірні навушники. Всі елементи девайса спроектовані для найкращого прилягання до голови, незалежно від її форми, а м’які амбушюри повністю закривають вушну раковину. Такий підхід дозволяє домогтися об’ємного, багатого звучання і якісної ізоляції від шумів.

У кожній чашці навушників заховані 10-ядерні чіпи Apple Н1. Вони здатні виконувати 9 мільярдів операцій в секунду і відповідають за роботу самих передових функцій: обробку звуку, просторове аудіо, активне шумозаглушення, «прозорий» режим, адаптивний еквалайзер і інші.

Насичені баси, середні і високі частоти забезпечують 40-міліметрові динамічні драйвери. А спотворення при відтворенні усувають два неодимових магніти у формі кільця.

Адаптивний еквалайзер

Функція, яка підлаштовує звук з урахуванням положення навушників на голові. Усередині AirPods Max знаходяться мікрофони, які визначають якість звучання безпосередньо в вушній раковині. Залежно від будови вуха і посадки навушників, адаптивний еквалайзер регулює частоти для насиченого, багатого звуку навіть на високій гучності.

Просторове аудіо

З AirPods Max перегляд фільму на смартфоні або планшеті стане гідною альтернативою походу в кінотеатр. Завдяки просунутому алгоритму, AirPods Max занурюють вас в об’ємний кінематографічний звук і створюють відчуття, що він виходить відразу з усіх боків. Ця магія працює навіть тоді, коли ви не рухаєтеся або відвертається від екрану.

Як це влаштовано? За допомогою вбудованих акселерометрів і гіроскопів навушники відстежують рух голови слухача і положення в просторі самого джерела звуку. Дані обробляє процесор, який і підлаштовує звучання так, щоб воно було синхронізовано з промовою акторів або музикантів. В результаті у користувача створюється відчуття, що звук виходить не з двох навушників (як в стерео-режимі), а з декількох точок, розташованих в 3D-просторі.

Активне шумозаглушення

Для шумозаглушення в AirPods Max використовуються 8 мікрофонів. Шість з них (по три в кожному навушнику) спрямовані назовні і вловлюють зовнішні звуки. Потім система їх обробляє і компенсує за допомогою інвертованої хвилі. Тобто шуми придушуються ще до того, як ви їх почуєте. Мікрофони, спрямовані всередину, оцінюють і коригують звук, який ви чуєте. Спрямовані мікрофони розпізнають ваш голос під час розмови по телефону.

Якщо ж вам важливі звуки навколишнього середовища, скористайтеся «прозорим» режимом: ви будете чути розмови, звуки автомобілів, що наближаються або важливі оголошення в транспорті. Перемикання здійснюється за допомогою кнопки на корпусі.

Дизайн і конструкція

Як і інші моделі AirPods, нові навушники відрізняються лаконічним дизайном. Чашки з прохолодного анодованого алюмінію здатні повертатися і фіксуватися незалежно один від одного. Завдяки дужці з телескопічною системою регулювання девайс можна підлаштувати під індивідуальний розмір голови. Верхня частина наголов’я оброблена м’якою дихаючої тканиною: вона рівномірно розподіляє вагу і знижує тиск на голову. А м’які амбушюри з особливого пеноматеріалу з ефектом пам’яті ізолюють вушну раковину від сторонніх шумів. Управляти гучністю, треками, викликами та активувати Siri зручно за допомогою коліщатка Digital Crown, яке знаходиться на корпусі пристрою.

AirPods Max доступні в п’яти кольорах: зеленому, рожевому, сріблястому, а також відтінках «сірий космос» і «блакитне небо».

Автономність

AirPods Max демонструють відмінну автономність для повнорозмірних навушників: до 20 годин відтворення або роботи в режимі розмови. І це при активному шумозаглушенні або активній послузі просторового аудіо! Всього 5 хвилин зарядки здатні продовжити час роботи ще на 1,5 години. У комплекті з навушниками йде чохол Smart Case: при зануренні в нього AirPods Max автоматично переходять в режим мінімального енергоспоживання.

Офіційні продажі AirPods Max в магазинах iSpace стартували 25 грудня. Першу партію розкупили за два дні, другу – за три. Зараз придбати навушники в Україні можна тільки за попереднім замовленням. Оформлюйте передзамовлення онлайн і стаєте одним з перших володарів ексклюзивного девайса.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *