Хочете підтягнути свою англійську, але постійно відкладаєте це заняття? Немає часу шукати репетитора, їздити на групові курси й дивитися улюблені фільми в оригіналі? Тоді завантажуйте на свій iPhone або iPad додаток для вивчення англійської мови та використовуйте навіть кілька вільних хвилин, поки стоїте в черзі за кавою!

Lingualeo

Дуже популярний сервіс, головна фішка якого – ігрова форма навчання. Можливо, у вашому дитинстві була така іграшка, як тамагочі? Так ось завдяки Lingualeo у вас з’явиться персональне левеня, що вимагає їжі – правильних відповідей.

Кожен урок помітно розширює словниковий запас, розвиває навички читання, письма й мови. В архіві LinguaLeo величезна кількість медіаматеріалів на будь-який смак: ви зможете читати книги, слухати пісні й дивитися фільми, в тому числі й освітні. Система побудована таким чином, що в міру проходження кожного уроку ви будете відчувати непереборне бажання продовжити навчання.

Lingualeo для iOS | iOn.ua

BBC Learning English

Так, у BBC є власний додаток для вивчення іноземної. І це зовсім не дивно: уявіть, який цікавий архів матеріалів у них зібраний. В навчальний курс BBC Learning English увійшли різні передачі, що виходили на радіо і в подкастах мовної корпорації. Прослухати їх можна та офлайн, попередньо скачавши. Також ви зможете вивчити граматику, поліпшити свою вимову, вивчити нові слова і фрази.

BBC Learning English для iOS | iOn.ua

Puzzle English

Один з найбільш захоплюючих процесів навчання збудований в додатку Puzzle English! Налаштуйте особистий план, задавайте мету і ставте дедлайни, виконуйте вправи, вчіть правила, переводьте цитати і меми, перемагайте у вікторинах, тренуйте пам’ять і багато іншого! Наприклад, можна влаштувати справжній батл з «однокурсниками» і спробувати зібрати фразу у пісні або фільмі за першими літерами швидше за інших. Дуже цікаво, просто повірте. Але ще краще перевірте!

Puzzle English для iOS | iOn.ua

Nemo

Якщо вам простіше сприймати новий матеріал на слух, то це додаток точно для вас. Nemo допоможе запам’ятати найуживаніші в англійській мові слова і фрази, які промовляє носій мови. Ви можете обрати цікаву для вас тему і слухати нові вирази навіть при вимкненому екрані вашого iPhone – подібно музичному плейеру. Зручно, що підключення до інтернету для цього не потрібно. До речі, якщо ви хочете бути впевненими в правильності власної вимови, можна активувати функцію звукозапису.

Nemo для iOS | iOn.ua

HiNative

Якщо ви комунікабельна людина, значить, в процесі навчання вам буде недостатньо тільки вчити слова і слухати аудіоматеріали. Вам захочеться спілкування, і це ж так прекрасно, що можна прямо під час уроку задати питання і отримати на нього відповідь. HiNative – це не просто додаток для вивчення мови. Це ціле співтовариство, де можна листуватися з носіями мови і ділитися записаними аудіофайлами, відточуючи як письмову, так і усну мову.

Але потрібно розуміти, що для комфортного використання таких можливостей HiNative, як спілкування з носіями мови, початкового рівня володіння мовою буде недостатньо. 

HiNative для iOS | iOn.ua

FluentU

А цей додаток – один з кращих додатків. FluentU ще раз доводить, що процес навчання може і повинен бути захоплюючим, веселим і надихаючим! До ваших послуг музичні відеокліпи, трейлери до фільмів, новини, цікаві публічні виступи, ток-шоу та багато іншого! І навіть не так важливо, який у вас рівень володіння мовою: ви точно знайдете тут все, що вам допоможе.

FluentU для iOS | iOn.ua

Voxy

Найголовніша відмінність цієї програми від подібних їй – можливість в реальному часі адаптувати систему навчання під себе. Voxy враховує ваш рівень, побажання та потреби. А ще, на відміну від багатьох, щодня оновлюється.

Ось припустимо, вам потрібно підготуватися до TOEFL. Або, скажімо, вивчити набір стійких виразів, без яких в майбутній подорожі вам доведеться туго. Можливо, у вас на носі важлива зустріч з іноземними партнерами. У цих та багатьох інших випадках додаток Voxy стане вашим рятівним колом, адже база навчальних матеріалів і наставників в особі активних носіїв мови швидко і якісно допоможуть вам виконати поставлені завдання.

Voxy для iOS | iOn.ua

Всі ці програми розроблялися для користувачів з різним рівнем володіння іноземною мовою. Обирайте ступінь складності, зручний для вас режим і формат навчального матеріалу і вивчайте мову, збагачуйте лексику, повторюйте граматику – і можливо, відвідавши одного разу Америку, вас приймуть за свого!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 
iOS

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *