Зовсім скоро у продаж надійде «крихітка» iPhone 12 Mini. І сьогодні ми розповімо про найбільш явні його переваги.

Маленький розмір

Світом давно правлять великі смартфони: що сказати, діагональ екрану дійсно важлива для комфортного сприйняття контенту. Але багато користувачів засумували по смартфону, який легко вміщався б у кишені брюк.

Тому має сенс почати з очевидного: такого ми ще не бачили. Apple жодного разу не випускала міні-версії. Новий iPhone 12 Mini – найменший смартфон бренду за останні роки.

Розміри iPhone 12 Mini складають 131,5 х 64,2 х 7,4 мм, а вага – всього 133 грами. Повірте, він ідеально лежить в долоні, їм легко користуватися однією рукою. З цим «малюком» легко впорається навіть дитина. Якщо ви шукали для свого чада смартфон на iOS, щоб зберегти екосистему в своїй родині, покупка Mini стане кращим рішенням.

iPhone Mini, фото 1 | Інтернет-магазин iOn.ua

Стильний дизайн

Якщо ви давно перебуваєте в рядах Apple-фанів, напевно ще пам’ятаєте культові моделі iPhone 4 і iPhone 5. Вони були в пошані в абсолютної більшості користувачів саме завдяки своєму лаконічному дизайну. iPhone 12 Mini став несподіваним, але від цього ще більш приємним камбеком в минуле. Виглядає дуже стильно і презентабельно.

Власне, тут навіть і додати більше нічого. Хіба що тільки те, що він представлений в алюмінієвому корпусі у п’яти красивих кольорах з глянцевим покриттям – чорному, білому, червоному, синьому і зеленому.

iPhone Mini, фото 2 | Інтернет-магазин iOn.ua

Великі можливості

Міні-версія нового iPhone не поступається в продуктивності значно більш важкому флагману. Тепер на борту всієї лінійки iPhone 12 надсильний процесор A14 Bionic, завдяки якому смартфон блискавично виконує всі операції і залишиться актуальним найближчі 5-7 років.

Що стосується інших характеристик, то в порівнянні зі звичайним iPhone 12 користувачі нічим не жертвують. Судіть самі.

Передня панель у всіх iPhone 12 виконана з нового надміцного матеріалу Ceramic Shield, який знижує ризик пошкоджень дисплею при падінні в 4 рази.

Ще одна флагманська функція – MagSafe. Це екосистема бездротової магнітної зарядки і аксесуарів Apple.

Крім того, ви все ще отримуєте відмінний екран з OLED-матрицею Super Retina XDR, в який не потрібно жмуритися: діагональ міні-версії становить 5,4 дюйма проти 6,1 дюйма iPhone 12 – різниця не така велика, щоб зображення не читалося. Навпаки, завдяки цим складним термінам, зображення зберігає чіткість, приголомшливі кольори і контрастність з будь-якого кута огляду. Швидкість відгуку таких екранів також висока.

Компактний смартфон радує ще й якістю знімків. Але це вже третя причина, щоб купити iPhone 12 Mini в iSpace.

iPhone Mini, фото 3 | Інтернет-магазин iOn.ua

Камера

У мініатюрній версії використовується ціла система камер. Основний і надширококутний об’єктив мають 12-мегапіксельний модуль. Діафрагма основної камери – f / 1,6. Знімки, зроблені на iPhone 12 Mini і iPhone 12, будуть однаково якісними.

Також камера міні-версії підтримує всі новітні функції iPhone 12: Deep Fusion 2, завдяки якій користувач отримує зверхдеталізовані знімки; Smart HDR 3, що відповідає за обробку експозиції і балансу білого; Dolby Vision, яке забезпечує широкий динамічний діапазон зображення.

Запис відео здійснюється в 4К з частотою 60 к / с, а уповільнене відео Full HD з частотою 240 к / с. Для сучасного користувача – цього вистачить повною мірою!

iPhone Mini, фото 4 | Інтернет-магазин iOn.ua

Приємна ціна

Крім того, що iPhone 12 Mini має найменший розмір, він має ще й найнижчу ціну. Точна вартість покупки в Україні зараз становить від 25 999 грн, ціна до 20го листопада включно, знижена на 2000 грн.

І увага, тільки до 22 листопада, ексклюзивно в мережі Apple Premium Reseller, при оформленні замовлення або купівлі iPhone 12 mini Ви можете придбати чохол, зарядний блок або навіть AirPods зі знижкою в 50%, всього за півціни!

З 20 листопада стартує продаж на iPhone 12 Mini. Кількість одиниць дуже обмежена. Якщо ви хочете гарантовано стати одним з перших володарів новинки – https://ispace.ua/ua/iphone/iphone-12-mini, не забудьте оформити своє замовлення на сайті iSpace.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *