Робочі будні бізнесменів, керівників, менеджерів – це постійні зустрічі переговори, наради та відрядження. А ще необхідність бути на зв’язку 24/7. Тому для них важливо мати під рукою мультифункціональний девайс, за допомогою якого можна працювати в будь-яких умовах: в машині, в літаку, аеропорті, холі готелю і т.д. Ноутбук для цих цілей занадто громіздкий, смартфон не зовсім зручний. Золота середина – це легкий і компактний планшет. І зараз ви в цьому переконаєтеся.

5 причин, за якими iPad – це незамінний помічник для бізнесу:

1. Портативність. iPad важить в 2, а то і в 3 рази менше будь-якого ноутбука. Та й місця в сумці він займає набагато менше. При цьому планшет об’єднує в собі персонального асистента, блокнот для записів, ігрову приставку, фотостудію і навіть кінотеатр. Ні один пристрій не надає такої свободи дій: працюйте на ходу, сидячи в кріслі і навіть лежачи на дивані – з ноутбуком такий комфорт для роботи забезпечити складно.

До речі, робити нотатки не в щоденнику, а на iPad не тільки зручно, але й сучасно. А під час особливо нудних заходів можна непомітно запустити улюблену Angry Birds без звуку.

2. Функціональність. Складати розклад, розподіляти завдання, редагувати текст, презентацію або відео, спілкуватися в месенджері і перемикатися між десятками вкладок в браузері – не кожен комп’ютер справиться з такою мультизадачністю. А iPad – з легкістю. Всі нові моделі планшетів від Apple оснащені передовими процесорами. Потрібен базовий функціонал? Обирайте iPad 10,2 або iPad Mini на чіпі А12 Bionic. Шукаєте помічника для серйозних завдань? Придивіться до iPad Air 4 або до лінійки Pro: по продуктивності вони перевершують багато ноутбуків.

Ще одна важлива деталь: всі iPad оснащені дисплеєм Liquid Retina з покриттям проти відблисків і технологією True Tone, завдяки якій очі менше втомлюються від екрану.

iPadOS сама по собі зручна для роботи: бічне меню для швидкої навігації по контенту, вдосконалений браузер Safari з системою контролю безпеки та інші фішки. А за допомогою додаткових аксесуарів планшет перетворюється в повноцінний комп’ютер. Наприклад, клавіатура Magic Keyboard примагнічується до iPad і відразу ж починає працювати. У складеному вигляді вона, як обкладинка, захищає девайс. А ще клавіатура утримує iPad на вазі, її клавіші оснащені підсвічуванням і у неї є вбудований трекпад.

3. Автономність. «Довготривалий» акумулятор – ще одна з сильних сторін планшетів Apple. Будьте впевнені: підзарядивши девайс вночі, ви будете на зв’язку протягом усього дня. Наприклад, iPad Air 4 при інтенсивному навантаженні і в режимі безперервного перегляду відео здатний працювати до 10 годин. При помірному використанні – близько доби.

4. Стильний дизайн. У iPad прекрасні не тільки можливості, а й зовнішній вигляд: фірмовий для Apple мінімалізм, плавні лінії, вузькі рамки, топовий екран і 100% -а впізнаваність з будь-якої точки. Цей планшет ідеально відповідає іміджу керівника і підкреслює його статус. А ще говорить про те, що його володар непогано розбирається в технологіях.

5. Центр розваг. На щастя, в житті власників бізнесу є не тільки робота. Хобі, поїздки, рідкісні хвилини відпочинку особливо цінуються, так як на них зазвичай не вистачає часу. І iPad в ці моменти буде як не можна до речі. Дивіться шоу і фільми, читайте, запускайте ігри зі складною графікою, подорожуйте, фотографуйте важливі моменти, спілкуйтеся і залишайтеся онлайн – і все це за допомогою одного пристрою.

Знайти iPad під свої потреби зараз може кожен. Apple випускає відразу кілька модифікацій: базові iPad, «повітряна» лінійка iPad Air, професійна iPad Pro і компактний iPad Mini. Купуйте відповідний пристрій на сайті iSpace.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Екосистема Apple: чому це важливо для компанії й чим зручно для вас

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *