Ми не будемо сперечатися про те, чи потрібен чохол або захисне скло дорогому гаджету: це справа смаку. Сьогодні ми розповімо, чому, віддаючи кругленьку суму за новий iPhone, не варто економити кілька доларів на аксесуарах для нього. Є 3 неочевидні речі, про які вам варто знати.

1. Захист в будь-яких умовах

Головна функція чохла – захищати смартфон від подряпин, відколів, потертостей. Іноді – ще й від ударів, вологи. Але зараз на ринку повно аксесуарів, які не захищають телефон, а служать засобом самовираження власника. Це не погано, але, якщо ви хочете уберегти свій iPhone від пошкоджень, постарайтеся знайти компроміс між цими якостями.

Якісні чохли виготовляються з силікону, термопластичного поліуретану, полікарбонату, шкіри, а протиударні моделі – з металу. Внутрішня підкладка з мікрофібри дозволяє запобігти появі дрібних подряпин через пил і піщинки, які потрапили під чохол.

Аксесуари повинні відкривати вільний доступ до кнопок і портів, які не вицвітають і не «розношуються» з часом. За дотримання цих вимог бренд відповідає своєю репутацією.

Порада: якщо ви часто подорожуєте або користуєтеся смартфоном в суворих умовах, зверніть увагу на чохли бренду UAG. Вони відповідають військовим стандартам випробувань на падіння і забезпечують підвищений захист від ударів.

2. Перегрів – ворог акумулятора

Під час зарядки смартфон нагрівається – це природний процес, який має незначний вплив на знос акумулятора. Однак деякі чохли не дають девайсу своєчасно остигати: наприклад, занадто товсті або щільні. І тоді виникає проблема, яка тільки погіршується при використанні бездротових пристроїв: до виділення власного тепла смартфона додається нагрів котушки. Якщо перегрів регулярний – термін служби акумулятора буде неминуче знижуватися.

Порада: уникайте копійчаних чохлів, виробник яких не несе відповідальності за свій продукт. Вибирайте аксесуари перевірених брендів: Nation Union, Uniq, Pitaka та інших. На упаковці має бути напис, що вироби сумісні з бездротовими зарядними пристроями – це гарантує, що їх товщина і матеріал оптимальні для використання з девайсом.

3. Захист екрану без шкоди якості

Надчіткий дисплей Retina з олеофобним покриттям – гордість розробників Apple. Було б прикро перекреслити їх багаторічну працю дешевою захисною плівкою або склом. По-перше, вони практично марні в питаннях захисту. А по-друге, нещадно погіршують якість зображення і чутливість сенсора.

Є кілька критеріїв якості захисного скла, про які корисно знати перед покупкою:

• Твердість. Найбільш оптимальна для мобільних телефонів – 9Н. Це в 2-3 рази більше, ніж у плівки.

• Клейка основа по всій поверхні. Розподіляє силу локального удару по всій площі, чим мінімізує його руйнівну дію.

• Олеофобное покриття. Відштовхує відбитки пальців, сліди косметики і жирні розводи.

Всі надійні виробники захисних стекол постійно вдосконалюють свої продукти, роблячи їх максимально сумісними з конкретним девайсом. Враховуються не тільки властивості матеріалів, а й особливості самого смартфону – наприклад, розташування датчиків.

Порада: Одне з найбільш інноваційних пропозицій на ринку – захисне скло нового покоління Dome Glass із застосуванням технології LOCA (Liquid Optical Clear Adhesive). Їх винайшла і запатентувала компанія WhiteStone. Особливість продукту в тому, що для приклеювання використовується спеціальний полімер, який в рідкому вигляді наноситься на скло. Потім він запікається за допомогою спеціальної UV-лампи. Технологія виключає появу повітряних камер між екраном і склом, забезпечуючи максимальне прилягання. Результат – при механічному впливі удар рівномірно розсіюється по всій поверхні. Таке скло дуже складно пошкодити, а сам екран – практично неможливо.

Придбати і наклеїти захисне скло можна в магазинах iSpace.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *