Обкладинка або чохол для iPad – це один із найзручніших та найнеобхідніших аксесуарів для вашого пристрою. На відміну від чохла для iPhone, він не лише захищає девайс від можливих факапів. Він також додає комфорт та різноманітність у сценаріях використання: тримайте планшет у руках або використовуйте його як підставку для iPad. Залишається тільки одне: вибрати найбільш вдалий та якісний аксесуар.

Види чохлів

Мабуть, це перше, із чим варто визначитися. На ринку величезна різноманітність чохлів для планшета Apple, і вам потрібно вибрати той, що найкраще підходить під ваші потреби. Це може бути накладка, конверт, обкладинка, книга, протиударний, чохол-клавіатура, органайзер або навіть сумка.

Найпростішими варіантами є конверт та накладка. Конверт є прорізом між двома шарами матеріалу, а значить, щоб працювати на планшеті, вам доведеться весь час діставати його з чохла. Накладка ж близька за своєю функціональністю до чохла для iPhone, а відповідно, захищає лише задню частину девайсу. На дисплей ми радимо встановити захисне скло або хоча б плівку.

Наприклад, чохол-обкладинка кріпиться завдяки вбудованій магнітній системі, легко одягається та знімається. Встановлювати планшет можна у кількох положеннях: в одному зручно дивитися фільми або читати, в іншому – працювати з текстом та зображеннями. Придивіться до Smart Folio LAUT HUEX та Smart Folio Spigen SGP Smart Fold.

Чохол-книга має візуальну схожість з обкладинкою, проте важче знімається (але ж постійно робити це і нема чого?). Головна відмінність полягає в тому, що в книзі «спинка» планшета закрита, а отже, і захищена надійніше. Що стосується можливостей встановлення iPad у цих чохлах, то вони однакові. Рекомендуємо придивитися до LAUT Prestige Folio зі штучної шкіри та високотемпературного поліуретану.

Протиударний чохол дозволить вам сміливіше використовувати ваш iPad і не боятися незручних рухів, внаслідок яких він може впасти, забруднитися або промокнути під час дощу. Відмінний варіант – UAG Metropolis. Однак він не передбачає різноманітності у сценаріях використання: встановити планшет у якійсь цікавій позиції не вийде, його єдина функція – максимально надійний захист.

Чохол-клавіатура – найбільш функціональний з усіх чохлів. Як і інші, він рятує ваш пристрій у форс-мажорних ситуаціях та зручно встановлюється у різних положеннях. Але також він перетворює ваш планшет на компактний ноутбук. Завдяки вбудованій у самий чохол клавіатурі, ваші можливості використання iPad розширюються. У каталозі iSpace є фірмові чохли Apple Magic Keyboard з клавіатурою та тачпадом, а також варіанти від сторонніх виробників – наприклад Logitech Slim Folio Pro.

У сумці або органайзері можна зберігати не тільки сам пристрій, але також аксесуари для нього – Apple Pencil, кабелі, зарядні пристрої та інше. Якщо ви багато пересуваєтеся і при цьому вам необхідно завжди мати під рукою багато аксесуарів, то подібні види чохлів стануть найзручнішим рішенням.

Якщо ви хочете побачити більшу кількість якісних чохлів, вирушайте в каталог iSpace. Ви знайдете зовсім різні за формфактором, матеріалом, кольором і, звичайно, ціною варіанти.

Матеріали

Визначившись із формою чохла, переходимо до матеріалу, з якого він має бути виготовлений. Найпоширенішими варіантами є шкіра, текстиль, силікон, різні види полімерів (полікарбонат, поліетилен, поліуретан) та інші.

Приймаючи рішення, звертайте увагу не тільки на вартість аксесуара. Не менш важливо виходити з міркувань практичності: складно посперечатися з тим, що шкіряний чохол довше прослужить і краще захистить ваш пристрій, ніж аналогічна модель тонкого фетру. Наявність м’якої підкладки з мікрофібри на внутрішній стороні чохла дозволить тримати пристрій у чистоті та створить амортизаційну подушку у разі падіння.

Крім того, дослухайтеся до власних відчуттів. Дотик до чохла має викликати приємні тактильні відчуття, адже iPad проведе чимало часу у ваших руках.

Розмір та сумісність

Точна відповідність розмірам, роз’ємам і кнопкам планшета дуже важлива. В іншому випадку ви не зможете комфортно працювати. Та й виглядатиме аксесуар не презентабельно. Чохол повинен щільно прилягати до пристрою, але не стискати і не випадати, а всі отвори точно збігатися.

Не забувайте про сумісність. Багато користувачів обманюються розміром планшета та підбирають аксесуар на око. Як результат – найчастіше він не підходить. Навіть якщо діагональ екрана та ж, дві моделі iPad будуть відрізнятися товщиною, висотою, шириною корпусу, а також розташуванням кнопок регулювання гучності та увімкнення/вимкнення. Тому купуйте чохол, призначений саме для вашої моделі планшета.

Функціональність

Звісно, ​​все залежить від комплектації. Який додатковий функціонал можна очікувати від накладки, призначеної виключно для захисту корпусу пристрою – та й лише бічних граней та «спинки»?

Проте такі види, як чохол-клавіатура, книга, обкладинка, оригамі, підтримують ще й опцію підставки. Вона дозволяє розмістити пристрій у кількох положеннях, регулюючи кут нахилу.

Можна підібрати чохол із відділеннями для зберігання дрібних предметів: навушників AirPods, олівця Apple Pencil, зарядного пристрою, кредитної картки.

Крім того, аксесуар може бути оснащений ремінцем, який дозволить зручно тримати планшет в одній руці. За наявності вбудованих магнітів чохол із планшетом можна закріпити на холодильнику, за наявності спеціального утримувача – зафіксувати на підголів’я сидіння в машині.

Але найкрутіша, на наш погляд, це функція Sleep/Wake. Технологія працює дуже легко. Уявіть, що ви дивилися фільм і вирішили перерватись. Ви закриваєте кришку чохла, щоб на нього не потрапив пил або тому, що дивіться фільм у метро дорогою на роботу. Прикриваючи обкладинку, ви запускаєте режим сну, з якого пристрій вийде, коли знову відкриєте чохол. Таким чином, перехід з режиму активності в режим сну і навпаки відбувається автоматично. Продуктивність планшета зупиняється, що дозволяє заощаджувати заряд акумулятора.

Якщо у вас залишилися сумніви, а питання як вибрати чохол для планшета iPad все ще не закрите, зв’яжіться з нашими менеджерами. Вони допоможуть підібрати аксесуар, виходячи з ваших побажань та бюджету.

До зустрічі в iSpace!

Інтернет магазин: https://ispace.ua/ , +380 (44) 392-07-55, 0 (800) 300-955

📍 м.Київ, вул.Берковецька, 6Д, ТРЦ Lavina Mall з 10:00 до 21:00

📍 м.Київ, Кільцева дорога, 1, ТРЦ Respublika Park з 10:00 до 21:00

📍 м. Київ, проспект Правди, 47, ТРЦ Retroville, Пн – Нд: 10:00 –20:00 | +380 (44) 363-03-90 (Відновлюємо роботу з 12 серпня)

📍 м.Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 51 з 09:00 до 21:00

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Чохли для MacBook: що купити?

Все під контролем: як захистити дітей від впливу планшета?

У ритмі літа: AirPods Max – найкращі навушники для відпочинку та подорожей

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *