Ви купили новий iPhone? Вітаємо – у вас у руках один із найнадійніших і найвпізнаваніших смартфонів у світі. І зараз ви, напевно, ставите питання: як перекинути контакти з iPhone на iPhone? Є два простих способи зробити це без встановлення сторонніх додатків.

Перенесення контактів з iPhone на iPhone через iCloud

Для цього потрібен тільки доступ в інтернет.

Крок 1: на iPhone, з якого потрібно перенести контакти, відкрийте “Налаштування”, натисніть на ваше ім’я > iCloud. Розгорніть перелік додатків (рядок “Усі”) і переконайтеся, що повзунок “Контакти” активний.

Крок 2: поверніться в меню iCloud і натисніть “Резервна копія iCloud” > “Створити резервну копію”. Дочекайтеся закінчення процесу.

Крок 3: на iPhone, на який потрібно перенести контакти, відкрийте “Налаштування” > iCloud. Авторизуйтеся під своїм Apple ID, якщо ще не зробили цього. А потім у меню iCloud (на новому iPhone) активуйте перемикач “Контакти”.

Готово! Через кілька хвилин номери скопіюються на новий iPhone! Щоб переконатися, що перенесення завершилося коректно, ви можете звірити кількість контактів внизу телефонної книги.

До речі, за допомогою iCloud можна не тільки перенести контакти, а загалом синхронізувати iPhone з іншими пристроями Apple. У такому разі у вас буде доступ до фото, відео, календарів, нотаток та інших даних на смартфоні, навіть якщо його немає поруч.

Копіювання контактів за допомогою AirDrop

Використання iCloud – не єдиний спосіб синхронізувати контакти на iPhone. Якщо вам потрібно поділитися контактом або перенести лише кілька номерів, ви можете скористатися AirDrop – технологією передачі даних через Wi-Fi і Bluetooth.

Крок 1: переконайтеся, що обидва пристрої знаходяться поруч і на обох увімкнено AirDrop.

Крок 2: відкрийте додаток “Контакти” і виберіть номер, який хочете перенести. Затримайте на ньому палець, викликавши контекстне меню.

Крок 3: натисніть значок “Поділитися” > AirDrop і виберіть одержувача.

Щоб завершити перенесення контактів з iPhone на iPhone, натисніть “Зберегти”. Вікно з діями з’явиться після того, як ви підтвердите передачу по AirDrop.

Консультація та допомога

Тепер ви знаєте, як перенести контакти на iPhone. Причому як усі відразу, так і кілька номерів. А якщо у вас з якоїсь причини не виходить зробити це самостійно, звертайтеся до фахівців iSpace. Отримати консультацію або допомогу з налаштування iPhone можна в будь-якому магазині iSpace в Україні.

Купити iPhone 14 Pro можна в два кліки: оформляйте замовлення в інтернет-магазині ispace.ua з доставкою у ваше місто. Або приходьте в один із магазинів iSpace у Києві, Львові, Одесі чи Дніпрі, де отримаєте експертну консультацію та допомогу з налаштування нового девайса. Придбати пристрій можна одним платежем або розбити на кілька. Чекаємо вас в iSpace!

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Як перенести дані на новий iPhone?

Що робити, якщо ви забули логін або пароль від Apple ID?

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *