Щоб створювати яскраві та ефектні відео, не потрібно бути профі. Можна навіть обійтися без дорогого стабілізатора. Все, що вам знадобиться – це базові навички зйомки та iPhone 14.
У всіх смартфонах лінійки iPhone 14 є нова функція – Action mode або “режим дії”. Він дозволяє знімати плавні відео прямо з рук без використання зовнішнього стабілізатора. Технологія програмно зменшує тряску, вібрації та згладжує випадкові рухи.

Action mode впроваджено в додаток «Камера». Щоб активувати його, потрібно перейти в режим зйомки відео і натиснути на іконку в лівому верхньому кутку (чоловічок, що біжить). Об’єктиви можна перемикати вручну, а щоб вибрати відповідну роздільну здатність, натисніть на HD значок у верхньому правому куті екрана.

Під час зйомки система обрізає ширококутний вигляд камери. Це частина програмного забезпечення, яке потрібне для стабілізації.

Режим Action mode вимагає багато світла, тож найкраще технологія працює на вулиці. Наприклад, під час зйомки красивих пейзажів, спортивних заходів або дитини, що біжить. Якщо світла недостатньо, на екрані з’явиться попередження. Ви зможете продовжити знімати у вибраному режимі, але ролик вийде зернистим. Втім, можна спробувати оптимізувати Action mode для слабкого освітлення. Для цього перейдіть до “Параметри” > “Камера” > “Запис відео”, а потім активуйте опцію Action Mode Lower Light on. Це позбавить ролик зернистості, але трохи знизить рівень стабілізації.

Висновок

Щоб вивести якість своїх відеороликів на новий рівень, необов’язково переплачувати за флагмани. iPhone 14 та iPhone 14 Plus – це універсальні смартфони практично на всі випадки життя. У них гарний дисплей, потужний акумулятор та продуктивне залізо. А щодо камери вони і зовсім одні з найкращих у своєму ціновому сегменті. Тому якщо ви плануєте знімати гарні відео з пробіжки, прогулянки з дітьми, під час ігор з улюбленцями або коли мчите з гори на лижах – iPhone 14 вас приємно здивує.

Купуйте iPhone у магазинах iSpace – офіційного представника Apple в Україні. Ми продаємо лише оригінальні пристрої з офіційною гарантією. У нас ви можете купити iPhone 14 онлайн із безкоштовною доставкою. А також оформити покупку в розстрочку або скористатися trade-in.

Купити iPhone 14 Pro Max можна в два кліки: оформляйте замовлення в інтернет-магазині ispace.ua з доставкою у ваше місто. Або приходьте в один із магазинів iSpace у Києві, Львові, Одесі чи Дніпрі, де отримаєте експертну консультацію та допомогу з налаштування нового девайса. Придбати пристрій можна одним платежем або розбити на кілька. Чекаємо вас в iSpace!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вже завантажили iOS 16? Ось що потрібно спробувати в першу чергу

 

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *