Нехай звідусіль лунає мелодія Merry Christmas! Для усіх поціновувачів якісного саунду до кінця грудня в iSpace 50% знижки на усі навушники Beats! 

Головна їхня відмінність від конкурентів – приголомшлива якість звуку і багата лінійка. Вони підходят справжнім поціновувачам якісного звуку та повного занурення у музику.

У 2014 році технічний гігант Apple придбав відомого виробника навушників. З тих пір корпорація активно бере участь у випуску нових моделей і вже відомих лінійок.

Завдяки чіпам Apple навушники миттєво підключаються до iPhone, iPad і Mac. Просто включив – і все працює без налаштувань.

Бездротові навушники Beats: топові моделі

  • Навушники Beats Solo 3 Wireless – накладні бездротові навушники, які мають безліч кольорів. Працюють від акумулятора до 40 годин. Якщо навушники все ж розрядилися, завдяки технології Fast Fuel 5 хвилин підзарядки вистачить на 3 години роботи.



    Тепер від 9 599 4 299 грн
  • Навушники Powerbeats Pro – бездротові спортивні навушники з великими завушинами. Вони примітні потужним збалансованим звуком, широким динамічним діапазоном і шумоізоляцією. Оснащені акумулятором на 9 годин безперервної роботи. Додаткових 2 повних заряду може забезпечити футляр.



    Тепер від 7 054 6 499 грн
  • Навушники Beats Powerbeats 3 – вакуумні bluetooth навушники для занять спортом.Работают до 12 годин від акумулятора і заряджаються всього за 5 хвилин завдяки технології Fast Fuel. Всього лише 5 хвилин підзарядки вистачить на 1 годину прослуховування музики.



    Тепер від 5 999 3 299 грн
  • Навушники Beats EP – акустична система з чудовою чіткістю й глибиною звучання, як і у всіх пристроїв Beats. Легкі та надійні, зі сталевими елементами для більшої міцності. Без акумулятора – насолоджуйтеся музикою нескінченно довго. Регульовані вертикальні слайдери для бездоганної посадки. Відповідайте на дзвінки й керуйте музикою за допомогою зручного кабелю RemoteTalk.



    Тепер від 9 599 1 499 грн

  • Навушники Beats Studio 3 Wireless – повнорозмірні з функцією адаптивного шумозаглушення – Pure ANC і чіпом Apple W1. Працюють протягом 40 годин від одного заряду і 22 години в режимі приглушення шумів.



    Тепер від 10 899 10 399 грн


    Купуйте до кінця жовтня в iSpace неймовірні навушники Beats за найвигіднішими пропозиціями, адже ціна тільки зараз знижена для всіх! Щоб купити, переходьте за посиланням.

    Або заходьте в наші роздрібні магазини мережі Apple Premium Reseller, де справжні експерти Apple допоможуть Вам визначитися з вибором:

    м. Київ, ТРЦ Lavina Mall
    м Дніпро, ТРЦ МОСТ-сіті
Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *