Apple Watch – це більше, ніж просто годинник. Це ваш персональний фітнес-тренер на зап’ясті. Вони мотивують більше рухатися, відстежують прогрес у спорті, контролюють показники здоров’я, підраховують калорії та роблять багато інших корисних речей. А ще стильно виглядають, не бояться води і довго тримають зарядку.

Розповідаємо, як Apple Watch допомагають тримати себе у формі

Привчають домагатися високих результатів

Apple Watch у реальному часі відображають ваш пульс, дихання і складають докладний звіт про тренування. Вони розпізнають, коли ви робите вправу, а коли відпочиваєте між підходами. А найголовніше – мотивують досягати поставлених цілей. У вбудованому застосунку “Тренування” виберіть мету – час, кількість спалених калорій або дистанцію, яку хочете подолати. Під час заняття Apple Watch підкажуть, наскільки ви до неї наблизилися. Ви можете вибрати 1 з 15 готових тренувань (є навіть для людей, які їздять в інвалідних візках) або створити своє. Утім, навіть якщо ви про це забудете, через деякий час після початку активності годинник подасть тактильний сигнал і запитає, чи потрібно записувати заняття. При цьому відомості за невідмічений період також зафіксують.

Формують корисні звички

Проблема багатьох офісних співробітників – сидяча робота. А брак фізичної активності – це прямий шлях до серйозних захворювань. Щоб допомогти уникнути їх, розробники Apple впровадили в годинник систему нагадувань. Вона працює таким чином: якщо людина протягом 50 хвилин перебуває в сидячому положенні, то пристрій нагадує їй про необхідність розім’ятися. При цьому користувачеві не потрібно робити зарядку посеред офісу: достатньо постояти або походити протягом 1 хвилини.

Мотивують більше рухатися

Apple Watch аналізує вашу активність протягом дня за допомогою 3 кілець. Перше – це “Рухливість”. Саме тут фіксуються калорії, які ви витратили протягом дня. Але не всі, а лише активні – тобто спалені в русі. Наприклад, коли ви піднімалися сходами, прибирали в кімнаті чи гуляли з собакою. Друге кільце – “Вправи”, воно заповнюється під час фізичних навантажень. Враховується все: швидка ходьба, тренування, їзда на велосипеді та інші види активності. Щоб досягти денної мети, достатньо 30 хвилин ходити швидким кроком. Це той самий мінімум, який потрібен нашому організму для підтримання здоров’я, зниження стресу і поліпшення сну. Третє кільце – “Розминка”. Що менше часу ви проводите сидячи, то краще у вас самопочуття і настрій. Щоб закрити це кільце, вам потрібно рухатися один раз на годину протягом 1 хвилини. Разом – 12 розминок за день.

Дозволяють обмінюватися прогресом і змагатися з друзями

З Apple Watch ви можете ділитися своєю активністю з тренером, коханою людиною або друзями. А ще – отримувати повідомлення, коли вони досягають своїх цілей або заробляють нагороди. Ще одна цікава можливість – дружні змагання. Вони тривають 7 днів і допомагають підтримати мотивацію до спорту. Під час змагання ви будете заробляти очки, які нараховуються за заповнення кілець активності. Той, хто набере більше очок, стане переможцем. А протягом цього часу вам надходитиме повідомлення, хто з вас попереду.

Допомагають стежити за здоров’ям

За допомогою спеціальних датчиків Apple Watch допомагає контролювати здоров’я. Наприклад, завдяки електричному пульсометру годинник вимірює пульс і оцінює рівень кардіовитривалості. Ці значення важливо знати, щоб підвищити або знизити інтенсивність тренувань, оцінити відновлення організму після фізичних навантажень і його роботу в стані спокою. Утім, не потрібно бути спортсменом, щоб стежити за здоров’ям. Apple Watch вміють робити ЕКГ – тобто записувати серцебиття і серцевий ритм, а потім перевіряти результат на предмет миготливої аритмії. Застосунок “Кисень у крові” дає змогу вимірювати рівень насичення крові киснем – актуальна функція в розпал пандемії коронавірусу. Застосунок “Сон” відстежує тривалість сну і допомагає спланувати та налагодити режим. А “Дихання” – вчить знижувати стрес за допомогою дихальної техніки.

Apple Watch – це потужний пристрій для здорового способу життя. І партнер з фітнесу, якого носять на руках – у буквальному сенсі. Купуйте розумний годинник AppleWatch з офіційною гарантією в магазинах iSpace.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як Apple Watch покращують життя? Топ-10 корисних функцій

Вас не наздоженуть: кому радимо придбати спортивний годинник Apple Watch Ultra?

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *