Ваша дитина успішно перейшла на наступний курс, закінчила школу чи університет? Вітаємо – це дійсно важлива подія для всієї родини. Запитайте у вашого випускника, що б він хотів як подарунок. Ми в iSpace впевнені: більшість назве пристрої Apple.

Пропонуємо не відкладати дитячі мрії та потішити свого учня. Або себе, якщо ви теж розумниця. Зараз саме час, адже в iSpace суперціни на Apple Watch, iPad та iPhone. Купуйте до 28 червня та насолоджуйтеся вигодою до 7 500 гривень!

Для активних і спортивних: Apple Watch

Для тих, хто йде в ногу з часом і тримає руку на пульсі. Розумний годинник від Apple дає змогу завжди бути на зв’язку. Він дублює повідомлення та дзвінки з телефону, мотивує на нові досягнення у спорті та загалом робить життя учня впорядкованішим.

Годинники незамінні для тих, хто “дружить” зі спортом, адже вони контролюють фізичну активність, пульс. А зв’язавшись із Siri, вони можуть виконувати команди – поставити таймер, будильник або “загуглити” щось в інтернеті. І все це без рук, просто з зап’ястя!

Годинники не бояться води, пилу – з ними можна плавати, ходити в походи. Величезний вибір ремінців на будь-який смак дає змогу кастомізувати Apple Watch під настрій власника. Стильні ремінці комфортно кріпляться на зап’ясті та надійно утримують годинник.

Якщо ви обираєте годинник для школяра або студента, придивіться до моделей Apple Watch SE і Apple Watch Series 8. Вони обидві базові, але при цьому пропонують усі можливості, які очікуєш від розумних годинників.

Apple Watch SE доступні у двох розмірах: 40 і 44 мм. Максимальна яскравість екрана 1000 ніт. Годинник вміє відстежувати пульс і визначати аритмію. Apple Watch Series 8 ще більш просунуті: дисплей яскравіший, є функція Always-On Display і датчик моніторингу рівня кисню в крові. Рамки навколо дисплея менші, а розміри корпусу трохи більші: 41 і 45 мм.

Для творчих і мобільних: iPad 10.9″, iPad 10.2″ та iPad mini

Будь-яка поїздка з одним із цих планшетів стане цікавішою, а робота і навчання – куди цікавішими. Адже iPad – це пристрій не тільки для навчання, а й для життя в цілому. З ним можна робити начерки, друкувати тексти, спілкуватися, створювати презентації, дивитися кіно і багато іншого. І все це буквально на ходу, адже сам планшет тонкий і легкий.

  • iPad з екраном 10.9 дюймів ідеально підійде для творчих особистостей. Чіп A14 Bionic, який впроваджено в девайс, гарантує високу продуктивність і швидко обробляє графіку. А потужний акумулятор дає можливість творити протягом усього дня, без перерв на підзарядку пристрою. Те, що потрібно для малювання та натхнення!
  • iPad 10.2 дюйма теж стане чудовим супутником для навчання, роботи та розваг. Дисплей Retina забезпечує реалістичне відображення контенту з яскравими кольорами та високою роздільною здатністю. Це особливо важливо для творчих спеціальностей. Якщо підключити до планшета клавіатуру Smart Keyboard, він перетворюється на комп’ютер – дуже зручно друкувати конспекти, реферати та курсові. Актуальний чип А13 Bionic дає змогу працювати в режимі багатозадачності та не переживати, що якийсь застосунок зависне і не збереже важливий проєкт.
  • iPad mini ідеальний для тих, кому важлива компактність без шкоди продуктивності. Діагональ екрана становить 8,3 дюйма – більше, ніж у найбільшого iPhone 15 Pro Max (там 6,7 дюйма). Всю передню панель займає суперяскравий дисплей Liquid Retina: рамки в цій моделі мінімальні. Потужний чип A15 Bionic з легкістю “тягне” ресурсомісткі додатки та ігри. А витривалий акумулятор дає змогу використовувати планшет весь день. Дуже актуально, враховуючи, що розеток в аудиторіях зазвичай мало. Також на борту підтримка мереж 4G LTE: ваша дитина або ви не пропустите важливе повідомлення в навчальному, робочому чи сімейному чаті.

Для всіх: iPhone

Смартфон – це не просто “дзвонилка”, а мультифункціональний гаджет для будь-якої сучасної людини. У ньому і спілкування, і фотоальбоми, і музика, і важливі додатки для всіх сфер життя. Звісно, такий пристрій має бути потужним!

Усі останні моделі iPhone оснащені просунутою камерою: можна сфотографувати дошку з останньої парти, і на фото буде видно навіть найдрібніший шрифт. На фронтальну камеру виходять суперякісні селфі – актуально для тих, хто активно веде Instagram або TikTok. Витривалий акумулятор тримає заряд увесь день: ваша дитина або ви самі не пропадете на півдня з радарів, бо забули вдома зарядку.

Яку модель обрати? Радимо відштовхуватися від інтересів учня і вашого бюджету.

iPhone 11 і 13 найдоступніші за вартістю, але при цьому в них все ще актуальні процесори і хороші камери. Оптимальний вибір, якщо майбутній користувач не женеться за новинками. Більш просунуті моделі – iPhone 14 Pro і 14 Pro Max: у них потужні чіпи, професійна система камер і круті фішки – наприклад, Dynamic Island у верхній частині екрана. Ну а для тих, хто обожнює технології та розуміється на техніці, найкраще підійдуть найновіші iPhone 15 і 15 Plus або флагманські iPhone 15 Pro і 15 Pro Max. Це найкраще, що пропонує Apple цього літа: на борту всі найновіші технології та фішки. А корпус новинок зроблений зі сплаву титану та алюмінію – надміцного матеріалу, який використовується в марсоходах NASA!

Висновок

Який подарунок ви б не обрали, будь-який девайс із цієї добірки буде доречним. Техніка Apple – одна з найпрогресивніших і найбажаніших. Тим паче для молодих людей, які відмінно розбираються в технологіях і зможуть розкрити потенціал Apple.

Якщо вам потрібна допомога у виборі моделі, приходьте в будь-який магазин iSpace: наші консультанти допоможуть вам підібрати девайс, виходячи з ваших критеріїв і бюджету.

І не відкладайте покупку на потім: тільки до 28 червня в iSpace суперціни на пристрої з цієї добірки. Вигода при покупці становить до 7 500 гривень!

Наші магазини:

  • iSpace м.Київ ТРЦ Lavina Mall

вул. Берковецька, 6Д

  • iSpace м.Київ ТРЦ Retroville

м. Київ, пр-т. Європейського Союзу (Правди), 47

  • iSpace м.Київ ТРЦ Respublika Park

м. Київ, Кільцева дорога, 1

  • iSpace м.Київ ТРЦ River Mall

м.Київ, Дніпровська набережна, 12

  • iSpace м.Одеса

м. Одеса, вул. Дерибасівська, 27

  • iSpace м.Дніпро

пр-т. Дмитра Яворницького, 51

  • iSpace м.Львів

м. Львів, пл. Ангелів, 1 (пл. Яворського)

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *