iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR і пізніші моделі підтримують дві SIM-картки: картку nano-SIM і картку eSIM. eSIM – це цифрова SIM-картка, що дає змогу активувати тарифний план стільникового зв’язку вашого оператора без необхідності використовувати фізичну картку nano-SIM.

Цифрова віртуальна eSIM-картка (“е” від англ. embedded – вбудована, вбудовувана) – це невеликий чіп, інтегрований у материнську плату пристрою, який віддалено програмується оператором зв’язку і замінює собою фізичну “сімку”.

Використання двох карт nano-SIM.

iPhone-и з Dual Sim (2 nano-SIM) офіційно виробляються виключно для азіатського ринку, таких як Гонконг Макао і для території континентального Китаю. Для інших країн Apple офіційно випускає телефони Dual Sim (nano-SIM і eSIM).

В даний час eSIM підтримується численними мобільними операторами по всьому світу. Також хочемо зазначити, що куплені в перерахованих вище країнах телефони не підпадають під програму міжнародної гарантії.

У магазинах iSpace ви можете придбати офіційні iPhone Dual Sim телефони (nano-SIM і eSIM) з міжнародною гарантією виробника. Це ті телефони, які офіційно виробляються для країн Європи. Телефони з (2 nano-SIM) завозяться в Україну неофіційно і, природно, вони позбавлені міжнародної гарантії.

Якщо ви все-таки вирішили придбати “сірий” гаджет, то майте на увазі, що це може обернутися небажаними наслідками, втратою часу, нервів і грошей.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *