Силіконовий чохол MagSafe від Apple – це стильна захист для iPhone 12 | або iPhone 12 Pro.

Тільки з 30 жовтня по 1 листопада у Вас є можливість придбати чохол MagSafe c вигодою в 300 грн!

Зовнішня силіконова поверхня спеціально оброблена і дуже приємна на дотик. А м’яка підкладка з мікрофібри забезпечує додатковий захист iPhone.

Вбудовані магніти точно збігаються з магнітами на задній поверхні iPhone 12 | або iPhone 12 Pro – вони надійно утримують чохол і водночас дозволяють легко його знімати. Магніти ідеально поєднують пристрою, тому бездротова зарядка виконується ще зручніше і швидше. При цьому знімати чохол на час бездротової зарядки не потрібно – досить просто приєднати зарядний пристрій MagSafe або покласти iPhone на зарядний пристрій стандарту Qi.

Як і інші продукти Apple, цей чохол ретельно тестувався кілька тисяч годин – на всіх етапах проєктування і виробництва. В результаті він не тільки має чудовий вигляд, але і відмінно захищає iPhone від подряпин і пошкоджень при падінні.

MagSafe. Миттєве притяжіння.

MagSafe – це нова екосистема аксесуарів, які легко кріпляться і забезпечують швидку бездротову зарядку. Їх можна поєднувати один з одним і створювати комбінації в різних стилях.

Магніти забезпечують правильне поєднання пристроїв, тому бездротова зарядка стає швидше. Красиві чохли й чохли-гаманці легко і швидко примагничивается і знімаються. iPhone розпізнає аксесуари MagSafe і з’єднується з ними миттєво.

Купуйте в iSpace з 30.10 по 01.11 та економте!

Обрати чохол

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *