Бренд Apple оголосив про зміни у своїй політиці ремонту. Компанія заявила, що ввела Activation Lock (блокування активації) для неоригінальних запчастин iPhone. Ця нова функція доступна і працює в iOS 18. Що це означає і як убезпечити свій смартфон від “чужорідних” деталей? Розповідаємо.

Як iOS 18 відреагує на неоригінальну деталь?

Функція Activation Lock пов’язує ваш обліковий запис Apple не тільки з вашим iPhone, а й з деталями девайса, які мають індивідуальні серійні номери. Нововведення обґрунтоване тим, що компанія Apple виступає проти продажу комплектуючих iPhone, які були вкрадені. Оскільки в iPhone є блокування активації, велика частина крадених телефонів не може використовуватися і продається на запчастини.

Девайс з iOS 18 у разі виявлення “нерідної” деталі запросить пароль від Apple ID оригінального пристрою — того, кому спочатку належала запчастина. Логічно, що такими даними ви не володітимете. Ні, ваш iPhone не заблокують, чого не можна сказати про деталь. Її функціонал може бути обмежений або запчастина не працюватиме взагалі.

Як не допустити потрапляння неоригінальних деталей в iPhone?

Звертаючись у звичайну майстерню, клієнт часто просто не знає, які запчастини йому встановлюють. Оригінальні комплектуючі до девайсів Apple поставляються тільки в авторизовані сервісні центри. В інших майстернях вам можуть поставити китайські або вживані деталі. Причому під виглядом оригіналу.

Щоб не зіткнутися з проблемами після ремонту, ми рекомендуємо звертатися тільки в офіційні сервісні центри Apple. В Україні це iSpace. 

Є і ще одна причина ремонтувати iPhone в iSpace – це гарантійне обслуговування. Його можуть здійснювати лише авторизовані сервісні центри. Якщо протягом року після купівлі у вас виникнуть проблеми, пов’язані з виробничим браком, в iSpace їх усунуть безкоштовно. Причому ремонт не вплине на гарантійний термін, що залишився. Але якщо з цією ж поломкою ви прийдете у звичайну майстерню, її усунення буде за ваш рахунок. А гарантія на девайс анулюється після розкриття корпусу.

Авторизований сервісний центр iSpace

iSpace – це офіційний представник Apple в Україні. Тут можна не тільки купити техніку Apple, а й відремонтувати її за стандартами виробника. Немає різниці, гарантійний у вас випадок чи ні, – ремонт буде виконано якісно і, головне, з використанням тільки оригінальних деталей. Після заміни таких запчастин у вас точно не виникне питань із функціонуванням смартфона.

Після діагностики вашого iPhone, сервісні інженери зорієнтують вас за термінами. iSpace зробить все, щоб ваш девайс працював ідеально. Для цього у нас є всі умови: інженери, які спеціалізуються на техніці Apple. Професійне обладнання та інструменти. І, звісно, оригінальні деталі.

До того ж на ремонт, проведений в офіційному сервісному центрі, надається гарантія. Звертаючись до iSpace ви нічим не ризикуєте, повністю захищені.

Наші сервісні центри знаходяться за адресами:

  • м. Київ, ТРЦ Retroville проспект Правди, 47, +38(044)363-03-90;
  • м. Дніпро проспект Дмитра Яворницького, 51, +38(067)699-42-42;
  • м. Одеса, Дерибасівська, 27, +38(067)450-55-08;
  • м. Львов пл. Ангелов, 1 (пл. Стефана Яворского), +38(067)652-74-74.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Як отримати професійні фото та відео за допомогою iPhone – розбираємося з налаштуваннями

Цей день настав. Apple представила нову лінійку iPhone 16

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *