Осіння презентація – головна подія осені 2024 року для шанувальників Apple. З року в рік компанія не перестає дивувати нас новинками. 9 вересня на заході під назвою It’s Glowtime (“Час сяяти”) Apple представила Apple Watch Series 10, Apple Watch Ultra 2 чорного кольору, AirPods 4 у двох варіантах і головного героя презентації – iPhone 16. Далі – про все по порядку.

Apple Watch Series 10 

Найпродаваніший у світі годинник став тоншим, ніж будь-коли. Він отримав великий і сучасний дисплей, прискорену зарядку, датчики глибини і температури води. При створенні девайса Apple зробила особливий акцент на контролі стану здоров’я. За продуктивність годинника відповідає процесор S10. Крім того, він підтримує фірмові ШІ-функції Apple. Одна з головних фішок – функція, яка надішле вам повідомлення в разі апное уві сні.

Вишуканий дизайн і нові можливості

Ще більш потужні, інтелектуальні та витончені. Apple Watch Series 10 – найтонші в лінійці. Спеціально для екрана Series 10 було розроблено новий циферблат Flux. Збільшений дисплей займає на 30 % більше активної площі екрана порівняно з Apple Watch Series 4, Series 5 і Series 6. На новому годиннику стало ще зручніше працювати з інформацією, адже на дисплеї поміщається більше рядків.

Два варіанти корпусу та три кольори

Вперше годинник випущено в оздобленні з полірованого алюмінію. Крім того, Apple Watch Series 10 випускаються і в корпусі з титану аерокосмічного класу. Він прийшов на зміну нержавіючій сталі попередніх поколінь.

Алюмінієві Apple Watch 10 доступні в трьох кольорах: чорний, золотий, сріблястий. Моделі в титановому корпусі: чорний, золотий і натуральний титан.

Найвитонченіші

Apple Watch Series 10 майже на 10 % тонший, ніж Apple Watch Series 7, Series 8 і Series 9 — лише 9,7 мм. Але при цьому в них збереглися звичні можливості і додалися нові функції, а час їхньої автономної роботи – 18 годин. Apple збільшила швидкість зарядки Series 10: девайс заряджається до 80% всього за 30 хвилин.

Крім того, що Apple Watch Series 10 стали тоншими, вони ще й легші: алюмінієвий корпус важить на 10 % менше, ніж у Series 9, а титановий – майже на 20 % менше. Форма корпусу Apple Watch Series 10 трохи змінилася. Новинка отримала більш заокруглені кути і ширше співвідношення сторін у 42 мм і 46 мм.

Ідеальні для занять спортом

Apple Watch відмінно підходять для занять у воді і поруч з нею: у них водонепроникний корпус, автоматичне визначення гребка і підрахунок кіл, а в watchOS 11 з’явилася функція Custom Workouts для плавання в басейні.

Новий датчик вимірює температуру води після занурення у воду. Вбудований додаток “Глибина” допомагає орієнтуватися під водою, відображає час, глибину та інші важливі показники.

Звук через динаміки та ізоляція голосу

Тепер на Apple Watch Series 10 можна відтворювати аудіо через вбудований динамік. Apple використовує нейромережу для ізоляції голосу. Вона працює на 4-ядерному процесорі Neural Engine і видаляє фоновий шум під час телефонних розмов. Лише чистий голос і жодних перешкод навіть на галасливій вулиці чи в закладі.

Нова обробка та ремінці

Компанія показала Apple Watch Ultra 2-го покоління у відтінку Satin Black. Годинник отримав нове чорне титанове оздоблення і заднє скло з темного цирконію – максимально міцні та стійкі до подряпин.

Титановий ремінець Milanese Loop сплетений з того ж титану, що й корпус. Неймовірно легкий і стійкий до корозії. Застібка з двома кнопками, надійна для будь-яких водних видів спорту. Не розстебнеться і не загубиться. Titanium Milanese Loop доступний у натуральному та чорному титані.

AirPods 4 

Неймовірна якість звуку, час автономної роботи до 24 годин із зарядним кейсом і культовий дизайн. Цього року AirPods 4 побачили світ у двох варіантах: у класичному і з ANC – підтримкою активного шумозаглушення.

Найкращі навушники Apple з відкритою конструкцією

Apple переробила дизайн, щоб навушники ще краще сиділи у вухах. Форму трохи змінили, а товщину корпусу – зменшили. З’явилося персоналізоване просторове аудіо. Для повного занурення світ звуку навушники відстежують положення голови.

В основі новинки – чип Apple H2. Він відповідає за інтелектуальні аудіоможливості. Наприклад, ізоляцію голосу – це більш чітка якість дзвінків незалежно від того, що відбувається навколо. Крім того, щоб відповісти на дзвінок, вам достатньо просто кивнути. Хочете відхилити виклик? Похитайте головою в сторони.

Тепер із зарядкою USB-C

Футляр нових навушників підтримує зарядку за допомогою USB-C. Також AirPods 4 з ANC можна заряджати за допомогою зарядного пристрою для Apple Watch. До речі, сам кейс став меншим, тепер він 50 мм завтовшки – найкомпактніший футляр з можливістю бездротового заряджання.

Шумопоглинання і “Прозорість”

З AirPods 4 з ANC ви можете насолоджуватися якісним звуком навіть у галасливому місці. Хочете чути світ навколо? Просто переключіться на режим “Прозорість”.

З’явилося й адаптивне аудіо – поєднання режиму “Прозорість” і ANC. Навушники самі перемикаються на потрібний режим залежно від умов навколишнього середовища.

Щоб відволіктися на розмову, вам не доведеться діставати девайс із вух. Функція Conversation Awareness знизить гучність звуку в навушниках, коли ви заговорите.

Як вам новинки осінньої презентації? Подивитися справді є на що!

Купити Apple Watch Series 10 і AirPods 4 ви можете в магазинах iSpace. Про старт попереднього замовлення ми повідомимо на нашому сайті і в соцмережах – підписуйтесь, щоб не пропустити.

І нагадаємо: в iSpace є зручна система оплати частинами і можливість оформити гаджет у кредит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Цей день настав. Apple представила нову лінійку iPhone 16

 

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *