Маєте гаджети, якими ви вже не користуєтеся або хотіли б поміняти їх на щось нове? Приносьте ці девайси в iSpace і погашайте ними до 99% вартості новеньких продуктів від Apple.

І до кінця літа iPhone 13, 14 и 15 можна придбати в Trade-in з додатковою вигодою до 2200 гривень. Ми нарахуємо цю суму понад оціночну вартість вашого б/в-пристрою. Важливий момент: девайс, який ви здаєте, має бути в робочому стані.

Як купити техніку в Trade-in?

  • Оцінка гаджета. Принесіть свій пристрій в iSpace і прямо в магазині ми проведемо його оцінку, а потім назвемо підсумкову вартість. Так ви будете розуміти, на яку вигоду можете розраховувати. До речі, ця послуга абсолютно безкоштовна.
  • Попередня онлайн-оцінка. Щоб розрахувати вартість гаджета, який ви плануєте обміняти за системою Trade-in, не обов’язково їхати до нас у магазин. Зробити це можна на нашому сайті, відповівши на кілька запитань. Так ви отримаєте розрахунок попередньої суми, не виходячи за межі кімнати.
  • Максимальна вигода. До слова, у Trade-in можна здати одразу кілька девайсів одночасно. У такому разі їхня вартість підсумовується, а ваша вигода – збільшиться.

Чекаємо на вас в iSpace. Наші консультанти все розкажуть, покажуть і допоможуть з оформленням.

Приймаємо техніку не тільки від Apple

Ви можете обміняти iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods і смартфони інших брендів. Після того, як наш експерт проведе їхню оцінку, залишок суми ви зможете оплатити одразу або оформити в розстрочку.

iSpace – це екологічний підхід до покупок. Ми дбаємо про своїх клієнтів і тому пропонуємо вигідно оновити гаджети за системою Trade-in. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Як переробити кнопку гучності в Action Button на будь-якому iPhone?

Коли iPhone “закипає” – розповідаємо, як використовувати девайс спекотного літа

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *