З моменту появи Instagram у 2010 році кількість його активних користувачів на місяць перевищила 2 мільярди. Щодня вони завантажують понад 100 мільйонів фотографій – це близько тисячі на секунду! Не дивно, що користувачі тепер хочуть знати, як завантажити фото в Instagram з комп’ютера, хоча додаток і замислювався спочатку тільки для мобільних пристроїв.

Новачки й не згадають, але веб-версії instagram.com колись навіть не існувало: переглядати акаунти можна було тільки з iPhone. Сервіс стрімко розвивався – і з часом з’явилася можливість завантажувати короткі відео, писати приватні повідомлення, а потім лайкати, коментувати і навіть завантажувати пости з комп’ютера.

Щоправда, перший час це було схоже на квест. Умільці пробували завантажувати емулятори мобільних додатків, плагіни, розширення і профілі для розробників. Але всі ці хитрощі спрацьовували через раз. Поки 2021 року Instagram нарешті не спростив життя користувачам, дозволивши публікувати пости з настільної версії сайту.

Якщо хочете дізнатися, як це робиться, дотримуйтесь інструкції нижче.

  • Перейдіть на сайт Instagram
  • У браузерній версії застосунку увійдіть у свій обліковий запис або зареєструйтеся, якщо вперше заходите в Instagram.
  • У бічному меню зліва натисніть кнопку “Створити”.

  • У новому вікні з’явиться функція “Вибрати з комп’ютера”. Далі виберіть зображення, які хочете опублікувати у своїй стрічці Instagram.

  • Наступним кроком користувачеві пропонується вибрати область обрізки фотографії та її формат. Натисніть “Далі”.

  • На черзі підбір фільтрів для зображення. Клікайте на кожен варіант – і дивіться, як змінюється кольорокорекція знімка. Після того, як визначитеся, натисніть “Далі”.

  • Останній етап – додавання тексту поста і геолокації. До речі, він вміщує максимально 2 200 символів, включно зі смайлами і тегами. Кількість тегів, як і згадок інших користувачів, не має перевищувати 30 штук.

Також можете скористатися розширеними налаштуваннями і вимкнути коментарі, приховати число відміток, лайків і переглядів цієї публікації.

  • Ваш пост готовий до публікації в найпопулярнішій соціальній мережі. Залишається натиснути кнопку “Поділитися” і чекати, поки вас “накриє” популярність.

Є ще один зручний спосіб публікувати контент в Instagram з комп’ютера. Скористайтеся Creator Studio. Це інструмент публікації, управління, монетизації та аналізу ефективності контенту проектів Meta – Facebook і Instagram.

  • Спершу необхідно перейти за посиланням і прив’язати ваш акаунт до сервісу. Для цього натисніть кнопку “Прив’язати акаунт” і в новому вікні введіть логін і пароль.
  • На момент публікації функціонал Creator Studio дозволяє завантажувати пости та відео Reels. Для цього натисніть зелену кнопку “Створити” в бічному меню зліва.
  • У вікні, що з’явилося, створіть публікацію, вибравши фото, написавши текст і вказавши геолокацію. Останнім кроком натисніть кнопку “Опублікувати”.

Є й інші способи, як опублікувати в Instagram фото і відео з комп’ютера. Але ці два способи, мабуть, найпростіші. Вони безкоштовні і не вимагають від користувача додаткових завантажень. Ви навіть можете перемикатися між акаунтами, якщо маєте кілька облікових записів.

Збережіть нашу інструкцію в закладки, щоб завжди мати під рукою підказку.

Купити MacBook Pro можна в два кліки: оформляйте замовлення в інтернет-магазині ispace.ua з доставкою у ваше місто. Або приходьте в один із магазинів iSpace у Києві, Львові, Одесі чи Дніпрі, де отримаєте експертну консультацію та допомогу з налаштування нового девайса. Придбати пристрій можна одним платежем або розбити на кілька. Чекаємо вас в iSpace!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Гарний робочий стіл на iPhone: як створити свої віджети і змінити іконки в iOS?

Як скинути MacBook до заводських налаштувань?

Вас не наздоженуть: кому радимо придбати спортивний годинник Apple Watch Ultra?

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *