Ваша кохана не уявляє свого життя без музики? Часто слухає улюблені треки дорогою на навчання, роботу чи у спортзалі? Отже, ми знайшли для неї ідеальний подарунок – AirPods.

Навушники не плутаються в довгому жіночому волоссі та красиво вписуються в будь-який образ. Вони плавно працюють з iOS, але легко під’єднуються до Android. А їхня бездротова конструкція забезпечує повну свободу рухів.

5 причин, чому AirPods – найкращий подарунок для вашої дівчини, нареченої чи дружини.

Дійсно гарне звучання

Найважливіше для будь-яких навушників – це збалансований та гучний звук. Адже дівчата (та й чоловіки також) слухають музику заради емоцій. Щоб поринути у свій власний світ, розслабитися чи навпаки – підняти настрій.

З AirPods ваша дівчина підспівуватиме улюбленим пісням. А якщо одна вдома чи ніхто не бачить – то ще й пританцьовувати. Тому що об’ємне звучання AirPods створює ту атмосферу, яку задумав автор. За це відповідають адаптивний еквалайзер, фірмовий чіп Н1 та динамічний драйвер. Додатково налаштувати звук під себе можна через параметри еквалайзера в параметрах системи. До речі, у сторонніх програмах це реалізовано окремо.

Яку б музику не слухала ваша дівчина – звук AirPods буде чудовим.

Довгий час роботи без підзарядки

AirPods не покинуть вашу кохану у поганому настрої. І допоможуть налаштуватися на потрібний лад перед роботою чи навчанням. Адже вони швидко заряджаються та довго працюють без підзарядки. Серед бездротових навушників-вкладишів у них один із найкращих показників автономності.

У режимі безперервного прослуховування аудіо навушники працюють:

  • AirPods 2 – до 5 годин.
  • AirPods 3 – до 6 години.
  • AirPods Pro – до 4,5 години.
  • AirPods Max – до 20 години.

Погодьтеся: цього достатньо, щоб з’їздити у справах, потренуватися або просто подивитися фільм. Усього 5 хвилин зарядки в кейсі продовжує час роботи AirPods 3 та Pro ще на годину. А загалом із періодичною підзарядкою в кейсі навушники працюють:

  • AirPods 2 і Pro – понад 24 годин у режимі прослуховування та до 20 – у режимі розмови телефоном.
  • AirPods 3 – до 30 годин відтворення та до 20 – у режимі розмови.

Як бачите, проблем з автономністю AirPods немає. Вони живуть досить довго, щоб комфортно використовувати їх кожен день. І не згадувати про зарядку у далеких подорожах.

Розумне перемикання між пристроями

Уявіть, що ви зателефонували до своєї дівчини на iPhone, коли вона в навушниках працює на Mac. Їй не доведеться виймати AirPods з вух, щоб відповісти: вони автоматично перемикаються на телефон. А потім назад. При цьому не потрібні жодні набридливі процедури повторного підключення: it just works.

За швидке перемикання між пристроями Apple відповідає чіп Н1. Це може відбуватися автоматично або вручну. Єдині умови – девайси повинні бути прив’язані до одного Apple ID і бути поруч.

Просунуті технології

AirPods – найкращий друг та постійний супутник для вашої дівчини. Крім вас, звісно. Адже девайс зрозуміє вашу кохану без слів: чи вона дістала навушник з вуха? Пісня автоматично стане на паузу. Хоче подивитись відсоток заряду? Потрібно лише піднести відкритий кейс до розблокованого iPhone. І це не всі фішки.

AirPods Pro та AirPods Max ідеально підходять для галасливого міста. У них вбудована система активного шумоподавлення, яка дозволяє «вимкнути» навколишні звуки та насолодитися музикою. Фішка працює «на відмінно»: додавати гучність не доведеться ні в метро, ні навіть біля газонокосарки, що працює.

Відкрити улюблені треки по-новому допоможе адаптивний еквалайзер. Він є AirPods 3, Pro та Max. Технологія адаптує частоти під власника, відштовхуючись від форми вушної раковини. Адже анатомія вуха, його розмір і навіть наявність волосся впливають на те, як звук попадає в нашу барабанну перетинку.

Відчути себе у кінотеатрі чи на справжньому концерті дозволить просторовий звук чи «ефект присутності». Його підтримують AirPods Pro та Max. Як це працює? Наприклад, у житті, коли ви повертаєтеся до сцени боком, одне вухо чує звук краще, ніж інше. Той самий ефект забезпечують навушники.

Говорячи технічною мовою, функція задіяє акселерометр та гіроскоп для динамічного визначення голови користувача у просторі. І на основі цих даних змінює інтенсивність та гучність звуку.

Захист від вологи, поту та просте управління

Ваша дівчина стежить за собою та займається спортом? З AirPods вона точно досягне своїх цілей. Адже правильна музика підіймає настрій і може відвернути мозок від м’язової втоми. Підсумок – ми працюємо старанніше, не помічаючи цього. А за безпеку навушників можна не хвилюватися: AirPods не побоюються поту, вологи, тому їх можна використовувати навіть під дощем.

Ваша кохана не любить хитрі та складні пристрої? Добре, адже AirPods готові до використання прямо «з коробки». Їх не потрібно налаштовувати та регулювати. А щоб перемикнути трек або відповісти на ваш дзвінок, їй навіть не доведеться діставати смартфон. Це неймовірно зручно, коли на вулиці холодно та мерзнуть руки. А ще під час пробіжок, велопокатушок або коли просто зайняті руки.

Будь-якими AirPods можна керувати за допомогою голосового помічника Siri або торканням. На ніжках AirPods 2, 3 та Pro є сенсорні датчики, які реагують на дотик. Постукуванням або натисканням можна:

  • перемикати пісні;
  • відповідати на дзвінки;
  • призупиняти та знову відтворювати музику;
  • активувати Siri;
  • на AirPods Pro – перемикатися між режимами «Шумопридушення» та «Прозорість».

Управляти AirPods Max можна за допомогою коліщатка Digital Crown та кнопкою на правій чашці.

Якщо ваша дівчина користується iPhone, Mac або iPad, то AirPods для неї стануть найкращим подарунком. Втім, навіть якщо вона вірна Android – теж: буде привід відкрити для неї новий всесвіт Apple.

Купуйте AirPods, а також стильні аксесуари для них в iSpace. У наших магазинах ви можете приміряти кожну модель навушників і вибрати ту, яка зручно сідає і найкраще звучить саме для вас. Вартість AirPods стартує від 6499 грн. Захисні чохли коштують від 289 грн. Перейти до каталогу →

Читайте також:

AirPods Pro: водонепроникні чи ні?

AirPods 3 – найпопулярніші навушники від Apple. Тепер ще краще

AirPods Max: нові повнорозмірні навушники від Apple з об’ємним звуком

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *