Часом потрібно зарядити iPhone максимально швидко. На щастя, є безліч способів, що прискорюють цей процес. Розглянемо найдієвіші.

Заряджайте iPhone за допомогою зарядного пристрою підвищеної потужності

Від порту USB на ноутбуці смартфон буде заряджатися цілу вічність. Тому, якщо є можливість, куди краще підключити його до розетки.

Оригінальний зарядний пристрій iPhone має потужність 5 Вт. Цього явно недостатньо, якщо ви поспішаєте. Тому має сенс купити більш потужну зарядку від Apple. А якщо у вас є iPad, то слід використовувати зарядний пристрій від нього, оскільки його потужність дорівнює 12 Вт, що дасть змогу зарядити смартфон на 33% швидше.

Купувати неоригінальні адаптери живлення, зрозуміло, не рекомендується – це може бути небезпечно для життя.

Якщо у вас новий iPhone, скористайтеся функцією швидкого заряджання

Смартфони iPhone 8, 8 Plus і все сімейство X підтримують функцію швидкої зарядки, яка дає змогу зарядити пристрій з 0 до 50% всього за 30 хвилин. Щоправда, відповідного зарядного пристрою в стандартній комплектації немає.

Доведеться докуповувати його окремо разом із кабелем USB-C на порт Lightning. В Apple є власне рішення потужністю 30 Вт. Аналогічні продукти пропонують й інші компанії, на кшталт Anker і iClever.

Бездротова зарядка не підходить, коли ви поспішаєте

Бездротовий зарядний пристрій зручний, але дуже повільний. Тому, якщо вам потрібно зарядити iPhone швидко, забудьте про нього.

Вимкніть смартфон

iPhone заряджається набагато швидше, коли він вимкнений. Досить зайти в “Налаштування” → “Основні” → “Вимкнути” (в самому низу).

Поставте смартфон у “Режим польоту”

У “Режимі польоту” смартфон відключає деякі функції, які доволі активно споживають заряд батарейки. У цьому режимі відключається стільниковий зв’язок і Wi-Fi, що дає змогу зарядити пристрій набагато швидше.

Не використовуйте iPhone під час заряджання

Не слід використовувати iPhone, коли він заряджається – писати повідомлення, гортати Instagram, слухати музику. Просто залиште гаджет у спокої на деякий час.

Що прохолодніше, то швидше процес заряджання

Приберіть iPhone з вікна в сонячну погоду, дістаньте його з чохла – чим краще охолодження пристрою, тим швидше він зарядиться.Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - propavshiy-iz-prodazhi-iphone-se-vernulsya-s-akciyami-1.jpg

Не забувайте, що батареї сматфонів це маленькі хімічні лабораторії, а процес заряджання запускає особливі хімічні реакції в них. У момент зарядки батарея нагрівається сама по собі і зайве тепло їй ні до чого. За особливо високих температур (вище +35 градусів) iPhone зовсім може перестати заряджатися, поки не охолоне.

Іноді батареї корисно пропрацювати повний цикл – від 100% до 0

Хоча б раз на місяць давайте батареї вашого iPhone пропрацювати повний цикл – від повного заряджання до нуля. Так батарея прослужить довше і заряджатися буде швидше.

Купити iPhone 13 mini можна в два кліки: оформляйте замовлення в інтернет-магазині ispace.ua з доставкою у ваше місто. Або приходьте в один із магазинів iSpace у Києві, Львові, Одесі чи Дніпрі, де отримаєте експертну консультацію та допомогу з налаштування нового девайса. Придбати пристрій можна одним платежем або розбити на кілька. Чекаємо вас в iSpace!

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *