Зазвичай від комп’ютерної клавіатури або миші не чекаєш нічого надприроднього – головне, щоб виконували свою функцію. Але пристрої від Logitech можуть запропонувати ще більше. Вони продумані, функціональні та зручні. А найголовніше – дійсно спрощують роботу на комп’ютері.

Розповідаємо докладніше

  1. Бездротова клавіатура MX keys mini

Це оптимальний вибір, якщо ви любите, щоб техніка займала якомога менше місця на столі. У правій частині MX keys mini немає цифрового блоку, тому клавіатура напрочуд компактна. Настільки, що її легко можна розташувати на кавовому столику або навіть на колінах.

MX keys mini розроблена для тих, хто змушений багато друкувати: низький профіль, тихий хід клавіш і спеціальне матове покриття. У центрі кожної кнопки (крім верхнього і нижнього рядів) є зручне заглиблення для пальців, завдяки чому межа між клавішами більш виражена. Ця важливо для тих, хто не дивиться на клавіатуру під час набору, а також для дівчат з довгими нігтями: ви більше не будете промахуватися і зачіпати сусідні кнопки.

За бажання MX keys mini можна під’єднати до трьох пристроїв одночасно – наприклад, комп’ютера, планшета та смартфона. Перемикатися між ними можна за допомогою однієї кнопки або взагалі безшовно (за умови, що у вас є миша Logitech і ви користуєтеся фірмовим додатком).

MX keys mini дійсно зроблена на совість. У ряду F тепер з’явилися виділені кнопки для:

  • вибору емодзі;
  • увімкнення/вимкнення диктування;
  • увімкнення/вимкнення мікрофона під час відеозв’язку.

Це суперзручно, бо під час неформального листування практично кожен використовує смайлики. Тепер цю панель можна викликати однією клавішею. А скільки незручних історій, коли люди забувають, що в них увімкнений мікрофон і спілкуються з друзями чи родиною просто під час групових онлайн-дзвінків з колегами! З MX keys mini такі конфузи зведені до мінімуму.

Ще одна крута фішка MX keys mini – підсвічування клавіш із 6 рівнями яскравості. Воно працює автоматично. Коли ви підносите руки до клавіатури, кнопки підсвічуються і знову гаснуть, коли девайс не використовується.

При увімкненому підсвічуванні клавіатура працює до 10 днів без підзарядки, а при вимкненому – до 5 місяців. Заряджати MX keys mini можна через кабель Type-C. Це особливо сподобається користувачам Mac: ви зможете заряджати клавіатуру кабелем для ноутбука.

Висновок: Logitech MX Keys Mini – вдалий пристрій для тих, хто багато друкує і любить компактність. Цю клавіатуру легко носити з собою, і вона не займає багато місця на столі. Додайте зручну форму клавіш, інтелектуальне підсвічування та додаткові кнопки керування – ось чому у цього девайса немає рівних.

  1. Преміальна миша для професіоналів MX Anywhere

MX Anywhere розроблена професіоналами для професіоналів. Завдяки датчику з роздільною здатністю 4000 dpi миша легко переміщується будь-якою поверхнею, навіть по склу. Тому нею зручно користуватися абсолютно в будь-яких умовах. У застосунку Logi Options+ можна запрограмувати бічні кнопки, а також налаштувати швидкість покажчика, зусилля прокрутки, чутливість SmartShift та інші параметри. Словом, максимально кастомізувати під свої потреби.

MX Anywhere оснащена електромагнітним коліщатком MagSpeed. Воно забезпечує прокрутку до 1000 рядків за секунду, що зручно для тих, кому важлива висока швидкість скролінгу контенту. Наприклад, програмістів, аналітиків, креативників. А якщо вам “не зайде”, то можете вибрати класичне покрокове гортання з клацанням. Кнопка перемикання режимів розташована прямо на корпусі.

Ще одна особливість цієї миші – горизонтальна прокрутка, яка полегшує життя тим, хто монтує ролики або працює зі звуком. Щоб скористатися нею, потрібно затиснути бічну кнопку під час прокручування коліщатка.

Дивно, наскільки в MX Anywhere продумана кожна дрібниця. Користувачі, які зідзвонюються з колегами в Microsoft Teams або в Zoom, можуть миттєво вимикати звук і припиняти відео. Причому без зайвих рухів: керувати мультимедіа можна за допомогою кнопок на корпусі.

MX Anywhere позиціонується як пристрій для мобільної роботи. Тому що вона компактна і легка. Корпус зроблено з високоякісного пластику з матовим покриттям, а коліщатко – з механічно обробленої сталі. Мишка зручно лежить у руці та дає приємні тактильні відчуття при беззвучній роботі. А ще працює до 70 днів без підзарядки.

Висновок: миша MX Anywhere наділяє користувача суперсилою – мобільністю. За допомогою неї зручніше скролити контент, працювати зі звуком і відео. Бічні кнопки дають змогу керувати звуком під час дзвінків із колегами. А ще цю мишу легко налаштувати під себе у фірмовому додатку Logitech. Але у MX Anywhere є і мінус: після неї ніяка інша миша більше не здається зручною.

  1. Одна з найбільш продаваних: миша MX Master

Цей девайс – мастхев для людей, які працюють із кодом, графікою, відео, а також для геймерів. Тому що миша гарантує найвищу точність наведення абсолютно на будь-яких поверхнях, включно з вашими колінами або дзеркалом. Еталонна точність – заслуга сенсора з чутливістю 4000 dpi. До слова, у звичайних мишок цей показник рідко перевищує позначку 1200 dpi.

Корпус миші зроблений з пластику, а два коліщатка прокрутки – зі сталі. Центральне – це MagSpeed, яке працює у двох режимах:

  • вільне обертання. Вам достатньо легко крутнути коліщатко, і воно саме продовжить обертання протягом кількох секунд. Таким чином можна розігнатися і гортати до 1000 рядків на секунду! Цей режим незамінний під час перегляду багатосторінкового контенту: таблиць в Excel, каталогу або гіпертекстової сторінки.
  • класичний режим рядкового прокручування. Вимагає більших зусиль для обертання коліщатка, завдяки чому скролінг стає чіткішим. Цей режим зручний під час роботи в графічних редакторах та інших програмах, де потрібно точно виставити положення курсора.

Ці режими перемикаються в одну мить за допомогою кнопки на корпусі.

Під великим пальцем розташоване ще одне коліщатко, передбачене для горизонтального прокручування. Але його можна використовувати і в інших сценаріях: наприклад, щоб перемикатися між столами, вікнами.

Окремо варто сказати про фірмовий додаток Logitech. Його просто необхідно завантажити, оскільки він дає купу переваг. Наприклад, можна встановити жести, а також вибрати, що робитимуть кнопки миші в різних додатках. Коліщатко для великого пальця в Chrome змінюватиме масштаб сторінки, а в Photoshop – розмір інструментів.

Висновок: в MX Master 3 кожна деталь продумана і реалізована на pro-рівні. У миші немає зайвого: кожна кнопка, коліщатко або вигин ретельно продумані. Складається відчуття, що Logitech змогла передбачити потреби користувача. Навіть футуристична форма обрана не просто так. Виступаюче “крило” – це підкладка для великого пальця, завдяки якій кисть не втомлюється під час тривалої роботи. Ребриста поверхня з боків миші дає змогу без зусиль утримувати її у висячому положенні.

Купуйте пристрої Logitech в магазинах iSpace Apple Premium Reseller. Оформляйте замовлення онлайн з доставкою в будь-яку точку України або приходьте в будь-який з наших шоурумів.

Будьте завжди в курсі!

Підпишіться на розсилку та дізнавайтеся першими про нові акції та спецпропозиції магазину!

 

Залишити коментар

Ваша адреса електронної пошти не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *